Ivana Stamenković Sindi ne želi drugi brak: Muškarci više vremena provode sa ljubavnicama nego sa ženom!

13.04.2021

08:03 >> 08:25

0

Bivša modelsica tvrdi da se svet izopačio, te da danas sve ide preko kreveta

Ivana Stamenković Sindi ne želi drugi brak: Muškarci više vremena provode sa ljubavnicama nego sa ženom!
Copyright ATAImages/ Stevan Tomašević

Pevačica i nekadašnja članica čuvene grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi ima iza sebe jedan brak, pa je ispričala šta danas misli o današnjim vezama.

Kako se čini, situacija joj se nimalo ne dopada.

– Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu. Zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se bavila modelingom sa ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja to vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve ide preko kreveta, koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme, kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala – rekla je Sindi za “Mondo”. Ono što se njoj naročito ne dopada, jesteto  što su ljubavnice u modi, a ljudi se sve manje posvećuju porodici.

Ivana Stamenković Sindi ATAImages/Antonio Ahel

– Današnje devojke i ne znaju šta su ljubav i pravi odnos, jednostavno, sve to se izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak a ostalo vreme govore: ja radim, imam drugare, imam druge poslove… Nikada više ne bih ušla u brak, zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac? – upitala se Stamenkovićeva.

Podsetimo, bivša “modelsica” je imala velike probleme sa bivšim suprugom zbog starateljstva nad ćerkom, koje je na kraju izgubila. Ona je često govorila u javnosti na tu temu, ističući da je veoma propatila.

– To nije ljubav prema deci, ti muškarci koji žele da oduzmu starateljstvo ženama, to nije zato što su one nepodobne majke, već žele direktno da povrede tu ženu i da joj unište život oduzimanjem deteta, a ne kapiraju da najviše povređuju tu decu. Na prvo mesto treba da se stavi potreba deteta, a ne osveta iz bilo kog razloga – poručila je Sindi, koja je baš zbog toga javno podržala i Severinu kada je sud njenog sina dodelio ocu.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike