Mnogo mi je žao Tanje Savić, koja trenutno vodi tu bitku! Sindi: Prođe me jeza kad čujem da majci oduzimaju decu…

23.01.2021

12:51

0

Autor: M. Gudžulić

Ivana Stamenković osvrnula se na borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom, pa prokomentarisala slučaj svoje koleginice, koja više od pola godine nije sa sinovima i svojski se trudi da ih vrati u Srbiju

Ivana Stamenković Sindi ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić više od pola godine nije sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem. Svaki dan, pevačica se trudi da dođe do njih i da ih vrati u Srbiju, a kroz veoma sličnu situaciju prošla je i Ivana Stamenković Sindi, kojoj je, podestimo, oduzeto starateljstvo nad ćerkom Petrom. Ona se osvrnula na svoju borbu, pa prokomentarisala slučaj koleginice, a zatim i otkrila kako bi posavetovala majke u ovakvim problemima.

– Svaki put kada čujem da majci oduzimaju decu, mene prođe jeza i ja se uvek potresem. Ja sam prošla kroz svu tu muku i znam kako se osećaju i koliko je teško, ali najbitnije je da nikada ne odustanu od svoje dece, jer ipak pravda dođe. Mnogo mi je žao Tanje Savić koja trenutno vodi tu bitku. Dok sam se borila za svoju ćerku Petru, ja sam zapravo vodila bitku za sve majke i nepravedno oduzetu decu. Nadam se da će zakon biti bolji i da će biti regulasan da se majkama ne oduzima starateljstvo. Svaki put kada čujem takve priče ja se užasno stresiram, jer su to strašne stvari – otkrila je Sindi u „DeToxic“ emisiji, koja se emituje na „Toxic-u“, svakim radnim danom su 12, 17, 21 i 00 sati.

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti