Marijana Mićić na meti žestokih osuda zbog komentara o silovanju (FOTO)

30.04.2021

16:10 >> 01:07

0

Autor: D. Božović

Voditeljku su korisnici društvene mreže Tviter isprozivali zbog izjave Da li ti ja ličim na nekog ko je nekad mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?

Marijana Mićić na meti žestokih osuda zbog komentara o silovanju (FOTO)
Marijana Mićić ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Marijana Mićić je tokom gostovanja u emisiji Amidži šou odgovarana na pitanja koja se tiču silovanja i tom prilikom istakla da ona nije doživela ništa slično tome, kao i da ne liči na osobu koja bi mogla biti silovana, što je mnoge korisnike društvenih mreža razbesnelo, te su joj uputili oštre komentare.

– Malopre u pozorište je došla ekipa iz „Premijere“ da snimi, i pitanje je bilo za to, mene su pitali: „Da li si ti imala takvu situaciju“, ja sam joj rekla: „Da li ti ja ličim na nekog ko je nekad mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?“. Devojka se povukla i rekla: „Ne“ – rekla je Marijana između ostalog u sinoćnoj emisiji, a zbog ove izjave sačekale su je brojne osude korisnika Tvitera.

Međutim, voditeljka nije želela da ostane dužna nikome na prozivke koje su upućene na njen račun, te se na pomenutoj mreži i oglasila.

– Evo skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć. Nemojte izvlačiti reči iz konteksta, nemojte šaljiv ton pretvarati u ozbiljan odgovor. Sram vas bilo. Malo vam je senzacionalizma pa biste još?! Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je među prvima javno osudio svako ali svako nasilje i podržao devojke na svim mrežama i svim televizijama, dok ste vi smišljali šta ćete pametno ovde da napišete. Zato tišina! – napisala je Marijana na Tviteru.

Printscreen Tviter/marijanamicic

Ovaj Marijanin komentar nije ostao nezapažen na Tviteru, a ispod njene objave, nizali su se brojni odgovori nimalo prikladnog sadržaja.

Printscreen Tviter/Marijana Micic

– „Evo objasni nam kako neko može da ima šaljiv ton na temu silovanja, glupi smo prosvetli nas. Znači ispala si glupa, to ti je bilo malo pa si odlučila da budeš i bezobrazna. E sad smo mi loši što komentarišemo tvoju izjavu“, „Sram te bilo! Šta tačno znači – Da li ja izgledam kao neko ko može da bude silovan? Kako to izgleda osoba koja može da bude silovana? Veliko si razočaranje“, „Nije senzacionalizam samo ne može da postoji šaljiv ton kad se priča o silovanju. Gospođo, ne znam ko ste, ali ste baš zli“ – bili su samo neki od brojnih komentara.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti