Govorili su mi da sam „debela svinja“! Sanja Vučić o prozivkama svojih vršnjaka: Zatvarala sam se u sobu i satima plakala

14.04.2021

15:42 >> 15:18

0

Pevačica iz grupe Hurricane je u detinjstvu imala višak kilograma zbog čega je često bila prozivana, a sve to je emotivno doživljavala

Govorili su mi da sam „debela svinja“! Sanja Vučić o prozivkama svojih vršnjaka: Zatvarala sam se u sobu i satima plakala
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sanja Vučić, članica grupe „Hurricane“ otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, Vučićeva je ispričala da je zbog svog korpulentnog izgleda svima upadala u oči i često bila meta zadirkivanja i ruganja. Međutim, ona nikada nije uzvraćala na provokacije, zatvarala se u sebe i često plakala.

– Bila sam dosta korpulentna kao mala i zato sam se povlačila u sebe. Nisam htela da se ističem i da upadam ljudima u oči. Deca su me zadirkivala i nazivala raznim pogrdnim nadimcima. Govorili su mi da sam „debela svinja“. Zbog toga sam duboko patila u sebi, bolelo me je to njihovo prozivanje. Znali su da budu baš surovi, ali sada su klinci još gori! Međusobno se gaze i imaju klanove. Drago mi je što ne odrastam u ovom sadašnjem vremenu – ispričala je Sanja i istakla da za razliku od detinjstva sada ima mnogo više samopouzdanja i spremna je svima da se suprotstavi.

– Nisam bila ratoborna i nisam se zauzimala za sebe, sada mi je krivo zbog toga. Kao mala bila sam dosta ženstvenija, a kasnije sam postala pravi harambaša. Sada sam potpuno drugačija i borim se za pravdu, imam samopouzdanje. Kao mala ga nisam imala i smatrala sam da nisam dovoljno odrasla da se nekom suprotstavim ili da kažem svoje mišljenje.

Antonio Ahel/ATAImages

Sanja je imala samo 12 godina kada je doživela vršnjačko nasilje zbog viška kilograma, a zbog prozivki školskih drugara često se zatvarala u sobu i tražila mir u četiri zida.

– Sve sam trpela u sebi i zatvarala sam se u sobu. Kada sam bila baš debela, ostajala bih u svoja četiri zida i tu satima plakala. Često mi se dešavalo da čim dođem iz škole, legnem u krevet i ne izlazim do sutra. Baš sam bila tužna u tom periodu života. U petom-šestom razredu kao tinejdžerku me je sve pogađalo. Jedino što sam volela u to vreme bilo je da jedem. I sada obožavam hranu, ali se ipak kontrolišem. U osnovnoj školi sam se prejedala, umela sam ceo hleb sama da pojedem plus sve ostalo. Ne sećam se koliko sam imala kilograma, ali bila sam baš debela. Mama mi je stalno govorila da ne jedem toliko, ali džaba je bilo to njeno zvocanje kada ja nisam želela da prestanem.

Kako kaže, vremenom je izrasla, ishranu je korigovala, a njena kilaža više nije bila predmet ogovaranja.

– Nekako sam izrasla i vremenom smanjila to svoje prejedanje. Izdužila sam se, tako da se moja debljina više nije primećivala. I sada isto kuburim sa kilažom, ali sam generalno zadovoljna kako izgledam. Shvatila sam da je najbitnije izbaciti hleb iz ishrane – ispričala je Sanja Vučić za „Hit Informer“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike