Svuda su nas spajali! Lepa Lukić se prisetila: I „Abu" smo pevali! Cune, Usnija, Tozovac i ja!

18.04.2021

19:36 >> 19:32

0

Pevačica je, svojevremeno, često nastupala s pokojnim Predragom Živkovićem. Sa još nekoliko kolega činili su neverovatnu družinu, a turneje bi joj trajal

Svuda su nas spajali! Lepa Lukić se prisetila: I „Abu" smo pevali! Cune, Usnija, Tozovac i ja!
Copyright Lepa Lukić i Predrag Živković Tozovac printscreen ,,Grand"

Lepa Lukić prisetila se Predraga Živkovića Tozovca, koji je preminuo 6. aprila. Svojevremeno, njih dvoje često su sarađivali i emisije bez njih niko nije mogao ni da zamisli.

– Svuda su nas spajali. Novogodišnje emisije nisu mogle da se zamisle. Pevali smo čak i „Abu”. Cune, Usnija, Tozovac i ja. Čovek je bio do zadnjeg momenta veseo i duhovit – rekla je u „Sceniranju” pevačica, pa nastavila: Po tri meseca smo imali turneje. Nema tog druženja, to se poštovalo. Pevalo se samo ko zna da peva. Meni je trajanje važnije nego hit i uzeti pare na pesmi. Ja postojim 60 godina i mene sluša treća generacija. Deca me sreću i kažu kako vole pesmu „Srce je moje violina”. Meni je važno da me mladi poštuju i da znaju ko sam – kaže ona.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Tokom gostovanja, porazgovarala je i o tome koliko joj prijaju komplimenti, te da li je oproštajni koncert možda u planu, kako je nedavno proslavila 60 godina karijere.

– Pa znam sama. Da su moje godine izražene, ne bih se pojavljivala. Mogu još uvek da pevam, tako da se ne ustručavam. Sve je za mene, ja ne volim samoću, da se zatvaram u kuću. Mislim da ću sa štapovima biti interesantna, da sedeći pevam. Kada ja rešim da stanem, to će biti rešeno. Sigurna sam da me mnogo voli narod, iskrena sam, tačna, ne lažem, moram malo i da se pohvalim. To zna i publika.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Ne nameravam da stanem!

– Nema šanse da me neko opanjkava, publika mi nikad ništa nije zamerala. Obeležila sam jedno vreme i dalje putujem, pravim koncerte. Imala sam pre četiri godine… Ne nameravam da stanem da pevam, ako napravim oproštajni, ja ću da se rasplačem. Ja sam puna emocija – naglasila je.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Pevanje uživo joj, kaže, uopšte ne pada teško.

– Ne sme da se zove oproštajni koncert, neću prestati da pevam dokle mogu. Nemam žile, ne pravim grimase, volim da pevam uživo, jer meni to ne pada teško.

Sa druge strane, iako nije sasvim jasno htela da kaže na koji način voli da se opusti – svima je bilo jasno šta smatra svojim „slatkim grehom”.

Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

– Ja ne idem u kafane, ne molim da „skitam” po kafanama. Ja ne pijem, ne pušim, znači moram nešto da volim, moram neki „relaks” negde da imam. Ali taj relaks koji ja volim, neću ga sad spometuti ovde, znaće svi, ceo svet taj relaks ima i veličine svetske, čak i Tesla je voleo to – tvrdila je Lepa i dodala da je narod nikada nije osudio zbog njenog zadovoljstva: Oni misle ja „visim” tamo, ja odem tamo samo po neki put, idem kad sam slobodna i kad nemama neko snimanje. Kad nemam obavezu, pogotovo sad kad je korona, ko peva sad. Ja sad više ne moram ni da pevam, ja samo što volim da pevam – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike