Severina usred emisije „udarila" na Jovanu Joksimović: Strašno! Deca su nam se igrala zajedno, a ona tako?

18.04.2021

23:05 >> 23:08

0

Autor: M. Gudžulić

Hrvatska pevačica na veliko iznenađenje javnosti naglasila je kako poznaje i njenog muža, te kako mu je jednom prilikom pisala i repertoar za koncert, a onda

Severina usred emisije „udarila" na Jovanu Joksimović: Strašno! Deca su nam se igrala zajedno, a ona tako?
Severina ATAImages/J. M. S.

Tokom razgovora o kampanji „Hejt Sloveni” u kojoj je učestvovala, pevačica Severina na iznenađenje mnogih, pa i same voditeljke Marije Kilibarde, u emisiji „150 minuta” oštro je „udarila” na Jovanu Joksimović od koje je, prema njenim rečima, doživela krajnje nočekivan tretman, posle svega što su privatno zajedno prošle.

Pročitajte još:

– Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade – rekla je pevačica.

– Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno – dodala je, pa i Kilibardu ostavila u šoku.

Ona ju je, zatim, upitala da li su se njih dve čule nakon toga, na šta je pevačica odgovorila da nisu.

Podsetimo, izvesne Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, dok je Jovana Joksimović još radila na Prvoj televiziji.

Severina ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti