Neda Ukraden čestitala rođendan ćerki jedinici: Pevačica uputila najlepše reči naslednici (FOTO)

29.04.2021

12:23 >> 23:23

0

Autor: D. Božović

Pevačica odlično funkcioniše sa ćerkom i zetom, te neretko objavljuje i zajedniče fotografije sa porodičnih okupljanja

Neda Ukraden čestitala rođendan ćerki jedinici: Pevačica uputila najlepše reči naslednici (FOTO)
Copyright Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

Naslednica Nede Ukraden, danas proslavlja rođendan. Povodom ovog divnog dana, pevačica je objavila zajedničku fotografiju sa ćerkom Jelenom na kojoj se vidi kako nazdravljaju uz čašu vina.

Pevačica je putem društvene mreže Instagram čestitala svojoj jedinici rođendan i uputila joj najlepše čestitke.

– Danas nam je divan dan, mojoj Jeci rođendan! Mila moja, anđele moj, da si mi živa, zdrava i srećna još dugo sa svojom decom, mužem i da se nikad ne prestaneš veseliti životu. Ljubi te tvoja majka Neda – napisala je Ukradenova u opisu fotografije na kojoj ona i ćerka poziraju.

Podsetimo, Neda je Jelenu dobila sa pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine. Pevačicina naslednica je vlasnica jednog salona za negu lepote u Beogradu, a sa svojim mužem Pecom ima troje dece, bliznakinje Aleksandru i Nedu i sina Dušana.

Inače, Neda redovno letuje sa ćerkom i zetom i neretko objavljuje fotografije sa slavlja, što je dokaz da ima odličan odnos sa njima.

Podsetimo, Neda je jednom prilikom za naš portal izjavila da joj je epidemiološka situacija teško pala kao i svima, ali da živi kao i sav ostali svet i da ne razmišlja o luksuznim putovanjima.

– Ja ne bih o finansijama, jer to uvek vodi ka kuknjavi ili hvali. Normalan sam čovek, kao i svi vi, živim u porodici koja ima troje dece i tri odrasla člana. Potrebne su tu svakodnevne namirnice, kod mene je uvek važilo pravilo da mogu da se protegnem onoliko koliko imam. Nema tu mesta da se razmišlja o Maldivima i novom Mercedesu, tu smo gde smo. Lepo je ovo što smo se posvetili sebi, nisam ovoliko uživala u porodici otkako sam se udala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike