Marija i Marko Milošević odustali od tužbe za seriju „Porodica": Nećemo sad da ispravljamo krive Drine!

19.04.2021

17:17 >> 17:15

0

Advokat Dragoljub Tomašević ističe kako pravdu ipak neće tražiti na sudu

Marija i Marko Milošević odustali od tužbe za seriju „Porodica": Nećemo sad da ispravljamo krive Drine!
Copyright Foto: Printskrin/RTS

Marija i Marko Milošević su, pisalo se, putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu produkciji „Firefly”, te tražili hitno obustavljanje realizovanja serije „Porodica”. Međutim, odustali su od tužbe, piše „Blic”, uz obrazloženje advokata Dragoljuba Tomaševića, telefonskim putem, zašto se ipak „neće baviti tim sudskim procesima”.

– U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje – zaključio je on.

Marija i Marko Milošević Foto: 24sedam, YouTube

Serija „Porodica” je, podsetimo, prikazala tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića. Čini je pet epizoda, a glavne uloge pripale su Mirjani Karanović, Tijani Marković, Borisu Isakoviću, Milanu Mariću i drugima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike