Putuj s anđelima! Na Fejsbuk nalogu Momira Lukovca nižu se izjave saučešća, a njegova poslednja objava tera na suze

21.04.2021

12:42 >> 12:37

0

Smrću kandidata muzičkog takmičenja je ostala zatečena čitava javnost

Putuj s anđelima! Na Fejsbuk nalogu Momira Lukovca nižu se izjave saučešća, a njegova poslednja objava tera na suze
Copyright Printscreen/Youtube

Smrt učesnika „Zvezda Granda”, Momira Lukovca potresla je čitavu javnost, a mnogi njegovi prijatelji, kolege takmičari ne mogu da veruju šta se dogodilo i šta se zapravo dogodilo tokom kobne noći.

Iako se navodi da je Lukovac izvršio samoubistvo, njegovi najbliži ističu da ništa nije naslutilo da bi se ovako nešto tragično moglo dogoditi. Pratioci mladog takmičara su putem društvene mreže Fejsbuk izrazili žal i nevericu povodom njegove prerane smrti i uputili mu poslednji pozdrav.

Printscreen Facebook/Momir Moca Lukovac- Predobri, pretalentovani dečače, neka te anđeli čuvaju, Brate, baš si me rastužio, putuj s anđelima i neka ti je večni pomen, Malo je reči, ne može da se opiše bol, neka ti je večna slava i hvala – bili su samo neki od komentara pratilaca koji su zatečeni Momirovom smrću.

Lukovac nije bio preterano aktivan na Fejsbuk nalogu, a poslednji video koji je kandidat objavio na ovoj društvenoj mreži bio je pre pet meseci i tada je za sve pratioce otpevao baladu Saše Matića „Sad je kasno” uz klavirsku pratnju.

Нешто кратко од мене .. ☺ За брата Sloba Miletic .. ! ☺😘😉💪

Posted by Momir Moca Lukovac on Недеља, 15. новембар 2020.

Podsetimo, Krstinja Todorović se oglasila povodom kandidatove smrti i istakla tom prilikom da ništa nije naslutilo ovoj tragediji.

– Svi smo bili u šoku, nismo verovali dok nismo dobili saopštenje iz hitne da se to stvarno desilo, niko ne može da pretpostavi šta bi njega moglo da navede na to. Baš je bio srećan, normalan i ispunjen momak. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju. Ko zna šta je njega u suštini nateralo na to, ko bi digao ruku na sebe bez nekog jakog razloga? Bio je dobar drug, dobar čovek, jako veseo, kad ste sa njim u društvu to je bila samo šala, to je bilo veselje, pritom talentovan momak pred kojim je bila karijera, sve je imao, čak je imao problem sa kilažom pa je smršao i počeo da brine o sebi, pričao je da će dogodine ponovo na Grand… Sad je za sve kasno… – ispričala je pevačica za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike