Perućica o borbi sa viškom kilograma: Malo ko zna zašto sam šest meseci morao da mirujem, a hrana je uvek bila prisutna!

22.04.2021

16:03 >> 16:04

0

Pevač se od korone dugo oporavljao, ali sada je ponovo počeo da trenira i predviđa da će se za koji mesec vratiti na staro

Perućica o borbi sa viškom kilograma: Malo ko zna zašto sam šest meseci morao da mirujem, a hrana je uvek bila prisutna!
Copyright foto: 24sedam/ Goran Sivački

Ljuba Perućica progovorio je javno o svojoj borbi sa viškom kilograma, pa i otkrio ko je bolja kuvarica – njegova majka ili supruga Katarina Kolozeus.

Pročitajte još:

– Većina ne zna da sam ja nakon korone morao nekih šest meseci da zaboravim na trening i aktivnost. Morao sam to da ispoštujem, nije se radilo, ležalo se, uvek je hrana bila prisutna. Ja sam se malo opustio, svi znaju da sam ponovo krenuo da treniram i za koji mesec ću vratiti na staro – priča on u „Pulsu Srbije”, pa nastavlja: Mojoj ženi to ne smeta, uvek mi je govorila da pustim to što mi pričaju. Nisam razmišljao da se podvrgnem operaciji, nije zdravo i, u par slučajeva znam da se nije dobro završilo – rekao je Ljuba.

Kako priznaje, uvek je bio veliki „sarmaroš”.

– Dok sam bio kod majke ona je najbolje kuvala, sad sam kod žene pa je ona bolja. Ne smem da se odlučim, ipak, jer su izvrsne domaćice. Smem da ti priznam, ja sam uvek bio takozvani „sarmaroš”, voleo sam da jedem sarmu, mama je slala tone sarme dok sam studirao. Kada je moja žena prvi put spremla sarme, pozvao sam mamu i rekao joj da moja žena bolje sprema. Istina je, put do muškog srca je preko stomaka, što se dokazalo.

Inače, ljubav sa Katarinom tek cveta, otkako su stupili u brak.

– Ništa se nije promenilo, nas dvoje vreme provodimo kao što smo i pre. Često igramo jamb ili karte, uveče gledamo film ili seriju, nama papir ništa nije promenio. Uživamo i svaki dan nam je uživanje – ispričao je pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike