Anabela Atijas imala hiruršku intervenciju! Pevačica se požalila: Sve što sam doživela u životu odrazilo se na moj izgled

26.04.2021

16:11 >> 17:23

0

Autor: D. Božović

Pevačicina ćerka Luna će uskoro postati majka, a Atijasova sa nestrpljenjem očekuje dolazak svoje unuke

Anabela Atijas imala hiruršku intervenciju! Pevačica se požalila: Sve što sam doživela u životu odrazilo se na moj izgled
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anabela Atijas je tokom gostovanja u emisiji „Magazin In” priznala da je nedavno imala hiruršku intervenciju zbog problema koji su je zadesili prethodnih godina. Osim toga, Atijasova je ispričala da željno iščekuje da postane baka.

– Toliko sam srećna, toliko se radujem, uživaću u statusu bake. Radujem se tom detetu. Dobila sam sličicu, toliko je slatka i busckasta. Sve što sam doživela u životu se odrazilo na moj izgled. Nedavno sam imala hiruršku intervenciju, sve me je stiglo sada, pa polako sve to čistim i rešavam. Pogane oči, pogano vide. Gledaš sebe i vidiš sve najgore – rekla je Anabela i dodala da je oduvek bila samokritična prema svom izgledu:

– Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred – požalila se Anabela u pomenutoj emisiji.

Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Atijasova je nedavno ispričala da je ponosna na svoju ćerku Ninu koja je veoma samostalna i da je za uspeh na društvenim mrežama zaslužna isključivo ona sama.

– Ona je toliko samostalna, kroz sve to sama prolazi, možda se njom najmanje bavim kada su deca u pitanju. Takva je, samostalna, vrlo lepo plovi u tim vodama, možda bih trebalo više da se interesujem, ali nema škole, ne izlazi, super što je na Instagramu, tu je – ispričala je Anabela ranije u emisiji „Premijera”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike