Jelena Karleuša otkrila da li veruje u horoskop, pa priznala koji član žirija se neprestano konsultuje sa astrologom

24.04.2021

20:12 >> 20:14

0

Pevačica ističe da je ponosna na svoj horoskopski znak i da veruje u opšte karakteristike istog

Jelena Karleuša otkrila da li veruje u horoskop, pa priznala koji član žirija se neprestano konsultuje sa astrologom
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnoge javne ličnosti veruju u astrologiju i vode se onime što kažu zvezde, a pevačica Jelena Karleuša, otkrila je kakvo mišljenje ima o svemu ovome.

Naime, stalna članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda”, predstavnica je najmoćnijeg znaka zodijka – lava, a sada je ona priznala da veruje u opšte karakteristike horoskopa kao i da je ponosna na svoj horoskopski znak.

– Verujem u te opšte obrise horoskopa i hvalim se da sam lav. Da sam neka škorpija ne bih se hvalila ili blizanac – rekla je ona nedavno za „Grand News”.

Karleuša ističe da nije jedna od onih koji ništa ne rade pre nego što se konsultuju sa astrologom, ali je otkrila da je njena koleginica i članica žirija redovno upućuje u ta dešavanja.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Bekuta me stalno obaveštava o tome. Ona ne ide ni da p*ški ako ne pita neku ženu astrologa, i meni tako govori šta i kada treba da radim ali to nikada nije bilo tačno – objasnila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena Karleuša je nakon zahteva za diskvalifikaciju Vanje Knežević naišla na osudu javnosti, a ona se tim povodom oglasila porukom na Instagramu i zahvalila se svima onima koji su je podržali.

– Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave tako i mržnje. Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža koji je konstantan i nemilosrdan. Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja – napisala je Karleuša tada na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike