Ana Nikolić odvela ćerku u luna park: Pevačica uskladila stajling sa naslednicom (FOTO)

25.04.2021

18:59 >> 19:00

0

Nikolićeva uživa u ulozi majke i trudi se da svojoj mezimici ispuni svaku želju

Ana Nikolić odvela ćerku u luna park: Pevačica uskladila stajling sa naslednicom (FOTO)
Copyright Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić iskoristila je lep i sunčan dan da uživa u srpskoj prestonici u društvu svoje naslednice Tare koju je odvela u luna park. Da su se odlično zabavile, govori i fotografija koju je pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram.

Ana je objavila fotografiju sa naslednicom dok šeta luna parokom, a u opisu iste je napisala da je ovo omiljeno mesto za zabavu njene ćerke.

Pevačica i njena ćerka su uskladile odevne kominacije. Obe su obukle haljinice, Ana je odabrala belu haljinu sa tufnama, dok je njena ćerka nosila haljinicu teget boje i belu jaknicu. Ova fotografija raznežila je brojne pratioce Nikolićeve, a pohvale su pristizale sa svih strana.

Podsetimo, Anin bivši suprug, Stefan Đurić Rasta je u nedavnom intervjuu za 24sedam pohvalio pevačicin izgled bez obzira na to što je mnogi kritikuju da je previše smršala.

– Mislim da jeste mršavija nego pre trudnoće. Za to je potrebno imati karakter i dosta rada na tome. Ja nisam nešto vispren s tim stvarima. Kod mene se to dešava prirodno, imam jo-jo efekat. Nekad smršam 10, a dobijem posle 15 kilograma. Iz pritvora sam doneo 20 novih pesama i 20 kilograma (smeh). Svaka joj čast, kao majci i zbog obaveza oko posla, stvarno je potrebno izdržati u tome.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike