Bogat ljubavni život Entonija Hopkinsa! Tri puta se ženio, a za sadašnju suprugu kaže da je ,,dobra vila”

26.04.2021

21:38 >> 21:44

0

Autor: D. Božović

Glumac je pre Stele Arojave bio u braku sa Petronelom Barker, a zatim i sa Dženifer Linton

Bogat ljubavni život Entonija Hopkinsa! Tri puta se ženio, a za sadašnju suprugu kaže da je ,,dobra vila”
Copyright Profimedia

Emotivni život glumca Entonija Hopkinsa bio je veoma bogat. Osvajao je mnoge lepe dame, ženio se tri puta, a za svoju sadašnju suprugu Stelu Arojave, sa kojom je 18 godina u braku, kaže da je ,,dobra vila”.

Hopkins je Stelu upoznao 2002 godine, a njihova ljubav je bila toliko jaka, da su se već naredne godine venčali. U međuvremenu i Stela je otkrila da ima talenta za glumu, a uz Hopkinsa se oprobala i kao filmska producentkinja.

Profimedia

Entoni ističe da je ponosan što ima ovakvu suprugu koju je okarakterisao kao dobru vilu koja ga čuva i pazi.

– Pazi na svaki moj korak. Evo baš jutros u restoranu naslonio sam se na sto i počeo da se ljuljam kad je podviknula: ,,Daj nemoj to da radiš” – otkrio je Entoni.

– Zašto? – pitao je.

– Zato jer ćeš se pasti i polomiti se – odgovorila je Stela.

– I to je istina, jer često zaboravim da imam 83 godine. Još uvek sam u glavi 45-godišnjak. I dalje sve želim da obavim brzo, čak još uvek hodam brže od većine mojih vršnjaka – rekao je u jednom intervjuu za strane medije.

Inače, Hopkins je pre Stele bio u braku sa Petronelom Barker, a njihova ljubav je trajala šest godina. Drugi put oženio je Dženifer Linton, a njihova bračna zajednica trajala je 29 godina.

Podsetimo, Hopkins je sinoć imao poseban razlog za slavlje, jer je dobio Oskara za ulogu u filmu ,,Otac”. Ovo je druga prestižna nagrada u karijeri velikog glumca, a prvog Oskara je dobio u 54 godini života za film ,,Kad utihnu jaganjci” gde je glumio lik Hanibala Lektora.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike