Jadranka Barjaktarović prvi put posle skandala u Podgorici: Hajde da stavimo tačku na tu priču...

09.12.2020

10:14

0

Pevačica je izazvala lavinu negativnih komentara kada je na jednoj proslavi zapevala ,,Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije

Jadranka Barjaktarović prvi put posle skandala u Podgorici: Hajde da stavimo tačku na tu priču...
Copyright Jadranka Barjaktarović ATAImages/Anotnio Ahel

Jadranka Barjaktarović na jednoj proslavi u Podgorici zapevala je ,,Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”, pa pokrenula lavinu negativnih komentara. Pevačica je sada, prvi put posle skandala, prokomentarisala taj događaj, a zatim istakla da jedva čeka da se vrati svom poslu.

– Na toliku količinu negativnih reakcija ne možete da ostate imuni. To je zlonamerno ispolitizovano. Hajde da stavimo tačku na tu priču. Ko peva zlo ne misli. To je moj moto, to je odgovor na sve ovo – rekla je u emisiji ,,Šok tok” Jadranka, pa poručila:

– Svi u Srbiji, svi u Crnoj Gori, čuvajte se, trebalo bi da se svi posvetimo porodici, pravim vrednostima. Jedva čekam da se vratim muzici, baš želim to. Hvala vam što ste mi dali prostor da kažem šta imam. Još uvek nemam Instagram profil, nisam otvorila butik, što se pričalo.

Pročitajte još:

Zdravko Čolić otvoreno o porodici, skandalima i karijeri: Čovek sve može dok je zdrav!

Aca Lukas posle skandala sa bivšim prijateljem: Kockao sam, ceo život vraćam dugove, ali te pare mu neću vratiti makar me ubili

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike