Marijana Mićić nasred ulice tukla svog ljubimca (VIDEO)

28.04.2021

20:50 >> 21:26

0

Autor: D. Božović

Glumca je nekoliko puta udarila maltezera kog je vodila na povocu, a razlog njenog takvog ponašanja još uvek nije poznat

Marijana Mićić nasred ulice tukla svog ljubimca (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić ekipa „Paparaco lova” usnimila je dok je šetala svog ljubimca, a prizor koji su zatekli nikome nije bio prijatan. Naime, Marijana je iz nepoznatog razloga nekoliko puta udarila svog maltezera.

Ako je suditi po Marijaninim objavama na Instagramu, ona obožava pse, te baš iz toga razloga nije jasno zbog čega je glumica odlučila da na ovaj način kazni svog ljubimca. Ono što je sigurno jeste da je njen postupak iznenadio mnoge i naširoko se komentariše na društvenim mrežama.

– Kako ga vuče po betonu, hvata ga za vrat i zateže kanap. Udara ga kao da životinja nije živo biće. Treba zabraniti ovakvim osobama da brinu o ovako nežnim bićima – glasio je jedan od komentara.

Šta će Mićićeva reći u svoju odbranu povodom ovoga, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Mićićeva je pre nekoliko dana dospela u žižu javnosti zbog izjave na temu silovanja, kada je naišla na oštre kritike korisnika društvenih mreža.

– Malopre je u pozorište došla ekipa iz „Premijere” i pitali su baš za to. Pitanje je bilo: „Da li si ti nekada imala takvu situaciju?”, ja sam samo odgovorila: „Da li ti ja ličim na nekog ko je nekada mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?”. Devojka se povukla i rekla: „Ne”, rekoh – „E, to”. Pogotovo naš glumački posao, jako je pipavo. Ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga, da li glumi – izjavila je Marijana u emisiji „Amidži šou”.

Antonio Ahel/ATAImages

– Silovanje kao silovanje se zna valjda šta je. Je li tako? – nadovezao se bio voditelj.

– Ja nisam čula da je ijedna devojka od njih, stvarno me ispravite ako grešim, da li je iko rekao: „Da, on je mene prebio, vezao i silovao”. Ne znam. Nisam to čula da se to desilo – dodala je ona, nakon čega je usledila lavina komentara, pre svega na Tviteru.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike