Oni su centar njegovog sveta! Veljko Ražnatović podelio emotivan trenutak: Mali Željko uživa u Bogdaninom naručju (FOTO)

30.04.2021

20:48

0

Dok su se vozili automobilom, bokser nije mogao da odoli i ne usnimi kako njegova supruga brine o njihovom sinu

Oni su centar njegovog sveta! Veljko Ražnatović podelio emotivan trenutak: Mali Željko uživa u Bogdaninom naručju (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bokser Veljko Ražnatović je na društvenoj mreži Instagram objavio snimak njegove supruge Bogdane koja u naručju drži njihovog naslednika Željka. Ražnatović neretko sa pratiocima deli kako njegova supruga i on brinu o ovom mališanu, o čemu svedoči i najnoviji video koji je naš sportista objavio.

Naime, Veljkova supruga Bogdana sedela je na zadnjem sedištu automobila i u naručju je držala malog Željka koji se sve vreme smeškao, a majka i otac su ga netremice gledali.

Nije tajna, da je maleni Željko, miljenik porodice Ražnatović i da svi žele da mu udovolje, a Ražnatović je jednom prilikom pričao da se na ulogu tate odmah navikao.

– Pričali su mi ljudi da će mi trebati dugo da se naviknem. Čim sam uzeo dete u ruke, promenila mi se ravnoteža sveta i svemira. Svi treba da pravite decu. Totalna promena, ne razmišljam više o sebi, totalno druga sfera interesovanja. Gledaš da budeš dobar primer i ostaviš dobar putokaz – rekao je jednom prilikom Veljko za Blic.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike