„Zvezde Granda" slave Prvi maj: Zorja se sprema za put, Ivana jedva čeka da vidi najmilije, a Isak će morati da propusti roštilj!

01.05.2021

19:00 >> 19:15

0

Predah od mikrofona i driblanja žirija pojedinci neće imati ni na Praznik rada

„Zvezde Granda" slave Prvi maj: Zorja se sprema za put, Ivana jedva čeka da vidi najmilije, a Isak će morati da propusti roštilj!
24sedam/Profimedia/Instagram

Međunarodni praznik rada, Prvi maj, većina će ove godine proslaviti u krugu porodice ili najbližih prijatelja, uzimajući u obzir kako svakodnevne obaveze, tako i situaciju sa koronavirusom. Protekle godine, ovaj praznik bio je u gotovo potpunoj senci pandemije, a zato ove, u razgovoru za 24sedam, mlade „Zvezde Granda” otkrivaju kako će obeležiti veliki datum.

Takmičarka Ivana Dimkovski jedva čeka da se vidi sa najmilijima, pošto su svi preležali virus.

– Praznik ću provesti u krugu porodice i kumova. S obzirom na to da smo svi bili zaraženi kovidom, neko lakše, neko teže, imamo još više razloga da budemo srećni i zadovoljni što smo na okupu – rekla nam je mlada pevačica.

Zorja Pajić, s druge strane, provešće 1. maj u okolini prestonice, dok nešto kasnije planira i odlazak na Zlatibor.

– Provešću 1. maj u krugu najužih prijatelja u okolini Beograda. S obzirom na to da je snimanje za sledeći krug takmičenja već za dve nedelje, neću biti u prilici da proslavim predstojeće praznike kao i pretodnih godina. Zato sam spremna da odmah posle snimanja odem na Zlatibor, gde i inače često boravim – objasnila je i pridružila se čestitkama.

Isak Šabanović će ove godine zbog poslovnih obaveza, ipak, propustiti čuveno roštiljanje na ovaj dan.

View this post on Instagram

A post shared by 🎶Isak Šabanović 🎶 (@isakciksy)

– Tradicionalno sam 1. maj provodio radno, tako da ću i ovaj. Imaću nastup, a odmah zatim jurim u stan da gledam svoj nastup u „Zvezdama Granda” koji će se baš 1. maja emitovati, tako da mi je ove godine posebno žao što ne mogu kao svi da budem sa društvom na roštilju ili kao prvo pojavljivanje u „Zvezdana Granda” da gledam sa porodicom. Znate, još nisam svestan kako je bilo, pa sam i sam nestrpljiv da vidim – iskren je bio on.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam