Aco Pejović nikako ne propušta odlazak u rodno Prijepolje za praznike: Nažalost, ove godine samo mama nije sa nama

02.05.2021

13:31 >> 13:01

0

Pevač je objasnio koliko mu znači okupljanje s najmilijima, zašto ranije nije uživao u farbanju jaja i kako bi voleo da mu otac poživi još 100 godina, kak

Aco Pejović nikako ne propušta odlazak u rodno Prijepolje za praznike: Nažalost, ove godine samo mama nije sa nama
Copyright Aco Pejović ATAImages/Anotnio Ahel

Aco Pejović ispričao je kako je kao mali provodio Vaskrs s porodicom, te da nije voleo farbanje, koliko kucanje jajima.

Pročitajte još:

– Dosta toga se promenilo, danas klinci to malo drugačije kapiraju, kao i sve što se promenilo u odnosu na neko prošlo vreme, računam 15, 20 godina… Tada se znalo, kada dođe Vaskrs, mi smo se radovali, jaja, kuckanja… Farbanju jaja se nešto nisam preterao radovao, jer nas je mama uvek slala na neku livadu da nađemo detelinu, neko lišće, to se ranije drugačije radilo. Kuvalo se 150, 200, nekad 300 jaja, dođu gosti, ljudi… To traje dva, tri dana. Tad su i prosjaci znali kad da dođu. U ponedeljak zvone, traže i uvek se i za njih spremi – otkriva Pejović, pa dodaje da praznike svake godine provodi u Prijepolju.

– Svake godine Vaskrs provodim u mom rodnom gradu Prijepolju. I ove godine će tako biti, dole je tata. Ove godine mama nije s nama, nažalost, braća su moja dole, bićemo zajedno kao i svake godine – napominje pevač u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavlja: Najviše bih voleo da mi otac živi još 100 godina, ali dok je on dole još uvek, ja ću odlaziti za slave, za Božić, Vaskrs… – nabrajao je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike