Pejović posle sedam dana veze rešio da se ženi, roditeljima to priznao – u sedam ujutru, pa zakasnio na sopstveno venčanje!

23.03.2021

17:51

0

Autor: M. Gudžulić

Sa kumom je stopirao da bi se vratio sa Zlatibora, pa na svadbu stigao kombijem punim muzičara koji su krenuli da mu sviraju na veselju

Biljana i Aco Pejović ATAImages/M. M.

Aco Pejović, iako veliki muzičar, svojim najvećim uspehom zapravo smatra – brak sa Biljanom koji traje već 28 godina i u kom je dobio tri ćerke. Prisećajući se početka njihove ljubavne priče, otkrio je za „Venčanje od A do Da” kako je kasnio na sopstveno venčanje, te da ga je na svadbu dovezao kombi muzičara koji su krenuli kod njega, da uveseljavaju goste – igrom slučaja.

– Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene „spopala” u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet.

Pročitajte još:

Tada, Aco je imao svega 23 godine, ali život ga nije mazio, te se smatrao dovoljno zrelim da zatraži ruku svoje dame i da je zaprosi.

– U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: „Ženim se”, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… „To vam je što vam je”, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja.

– Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju – nasmejao se Pejović.

Aco Pejović ATAImages/Anotnio Ahel

Svadba nije bila mnogo velika, ali jeste jako specifična – imajući u vidu da je mnogo njih, uključujući i Pejovića, imalo duge kose i kaubojke, jer je vladao takav trend. Njegova baka došavši na venčanje izjavila je:

– Jao meni, koliko čupavaca na jednom mestu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti