Zorica Brunclik donirala 10.000 maraka Jugoslovenskom dramskom pozorištu, ali je sad ogorčena! Otkrila i da je htela Kemiša da vrati Zmijančevoj

02.05.2021

21:54 >> 21:55

0

Ona je ispričala da kasnije nije dobila ni poziv za otvaranje, te da nije sigurna ni da pločica sa njenim imenom stoji na stolici

Zorica Brunclik donirala 10.000 maraka Jugoslovenskom dramskom pozorištu, ali je sad ogorčena! Otkrila i da je htela Kemiša da vrati Zmijančevoj
Zorica Brunclik ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Zorica Brunclik ispričala je da je ogorčena zbog donacije koju je svojevremeno dala Jugoslovenskom dramskom pozorištu i GAK “Narodni front”.

Ona je iznela i da je reć o 10.000 tadašnjih maraka, a humani gest ona je učinila kada je pozorište izgorelo.

– Kada je izgorelo Jugoslovensko dramsko pozorište, kada je Ljuba Tadić izašao da svako ko voli pozorište da se odazove pomoći da bi se što pre obnovilo, ja sam se dogovorila tada sa direktorom PGP-a, u zavisnosti od donacije je trebalo da bude stolica sa pločicom. Ne verujem da bi stajala prazna – rekla je Zorica i ispričala šta se dalje dešavalo.

– U međuvremenu sam to saznala kad je moja uplata od 10.000 maraka stigla u JDP, PGP je prebacio novac, napravili smo konferenciju za štampu, Ćirilov je bio upravnik pozorišta. Tad sam mu dala peti primerak. Posle toga se vlast promenila, upravnik je bio Branko Cvejić, nisam dobila ni poziv za otvaranje, a nisam ni sigurna da pločice ima na toj stolici. Niko se nije setio da me pozove. Očekujem, mislim da će se neko zainteresovati i saznati da li toga ima tamo, neka me pozovu sad – istakla je Zorica u “Sceniranju”.

– Tako su i iz Fronta skinuli pločicu sa inkubatora, kad se vlast promenila, ali nije ni bitno, važno je zbog čega je to urađeno – negodovala je Brunclikova.

Printscreen TV Kurir

Ona je otkrila tokom emisije i jedan detalj o svom braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, koji je prvo bio u braku sa Vesnom Zmijanac. Kako se godinama polemiše na temu da li je pevačica preotela svojoj koleginici muža, Zorica je ispričala ponovo šta se dešavalo.

– Ona je mudro ćutala jer je shvatila da njoj to kao žrtvi donosi neki benefit. Onda je njoj to dosadilo i pokušale smo da na razne načine kažemo da niko nikom nije uzeo muža. Čak sam je molila da se sastanemo da ga vratim javno, kao da se on tu ništa ne pita! Sve te decenije mi nismo uspele da ta priča prestane. Na kraju sam došla na ideju da se pojavi zajedno sa mnom na sceni, tako što će je Miroljub izvesti na binu. Nismo uspele da se operemo – kazala je Brunclikova.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi