Severinin bivši kupio novu nekretninu: Sinovi odrastaju i treba im sve više prostora

04.05.2021

13:51 >> 14:35

0

Bivši partner Severine Kojić pazario je imanje na kojem će sagraditi dom za svoju porodicu

Severinin bivši kupio novu nekretninu: Sinovi odrastaju i treba im sve više prostora
Copyright Printscreen Youtube/Regionalna TV Banat Vršac

Biznismen i bivši partner pevačice Severine Kojić, Milan Popović jedan je od najbogatijih ljudi u našoj državi, a kako godinama unazad živi na relaciji Hrvatska-Srbija, odlučio je da njegova porodica živi u Zagrebu, gde je navodno kupio nekretinu.

Naime, kako hrvatski mediji navode, Popović je pazario velelepnu nekretninu, gde će živeti njegova porodica u narednom periodu.

– Budućnost nam je u Zagrebu. Tu gradimo život, stvaramo prijateljstva i budućnost.

Popović je u januaru kupio imanje u elitnom delu Zagreba gde će naparaviti novu porodičnu kuću, jer im je postojeća, kako kaže tesna.

Milan Popović Printscreen: Youtube/ Regionalna TV

– Istina je da sam se s porodicom odlučio da kupim zemljište na kojem ćemo napraviti novu porodičnu kuću. Postojeća nam je već malo tesna. Sinovi odrastaju i treba im sve više prostora, pa ćemo se, nadam se uskoro, preseliti u komotnije uslove – rekao je Milan za 24 sata.hr.

Već sledećeg meseca preneo je na sebe novo imanje od 3.000 metara kvadratnih, koje je platio 1.850.752 evra, a porez sa kojim ga je zemljište koštalo neverovatnih 2.247.342 evra.

Podsetimo, nakon dugogodišnje borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, između pevačice Severine Kojić i biznismena Milana Popovića završila se odlukom suda da dete od tog trenutka živi sa ocem. Pevačica je iste večeri naslednika predala Milanu, a ubuduće će sina viđati dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče. Sud je propisao i visinu alimentacije od 160 evra, koliko će Kojićeva morati da plaća Popoviću.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike