Severina deset meseci pati, jer nije sa sinom: Moj vrisak niko ne čuje!

28.09.2020

15:31

0

Autor: Nevena Mijušković

Pevačica je na svom Instagram profilu ostavila emotivnu poruku

Antonio Ahel/ATAImages

Severina Kojić mesecima pati što nije sa svojim sinom, otkako joj je sud u procesu sa bivšim suprugom Milanom Popovićem privremenom merom oduzeo starateljstvo.

Povremeni vapaji pevačice, mogu se pročitati na njenom Instagram profilu, preko kog javno ispoljava svoja osećanja o bolnoj temi. Tako je i sada podsetila na desetomesečnu “godišnjicu”, odnosno na vreme koje ne provodi konstantno sa svojim naslednikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on

Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da je niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako deset meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je deset meseci od “privremene mere” kojom mi je oduzeto dete. Ta “privremena mera” je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim deset sati radnim danom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10 časova. I tako deset meseci. “Privremeno”. Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan… – napisala je tužno Severina, ispod snimka koji je okačila, a gde se vidi da zagrljeni plove morem u čamcu.

 

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti