Braja prozvao Harisa Džinovića zbog pesme: Najjači besmisleni stihovi!

05.05.2021

08:36

0

Mi smo u dobrim odnosima. Ja sam mu, inače, rekao o tim stihovima nekada, objasnio sam mu ih davno, kaže pevač

Braja prozvao Harisa Džinovića zbog pesme: Najjači besmisleni stihovi!
Copyright Haris Džinović ATAimages/Antonio Ahel

Kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja aktivan na Tviteru i da redovno komentariše objave svojih pratilaca, a kada je jedna korisnica ove društvene mreže imala opasku na račun pesme “Laže mjesec” Harisa Džinovića, Braja je uskočio.

– Haris Džinović da se dogovori sa sobom da li bi opet samo sa njom zato što mu je sa njom najbolje, ili zato što mu je kasno za druge. Jer nije isto brate Harise – napisala je ona, a tekstopisac je odgovorio:

– Najjači besmisleni stihovi: Sjećaš li se one noći kad si meni rekla ne, to (šta to?) su bile moje oči što su s tobom plakale – napisao je Braja i stavio emotikon koji se čudi.

Dragan Brajović Braja ATAImages/Anotnio Ahel

Kontaktirani su i Braja i Haris, ali nijedan nije želeo pretererano da priča na tu temu.

– Ne bih da komentarišem – rekao je Braja, dok je s druge strane Haris bio malo rečitiji.

– Ne zanima me šta on piše, apsolutno me ne interesuje – počeo je Haris. Ipak, na pitanje da li je sa Brajom u lošim odnosima, rekao je da nije.

Twitter printscreen

– Mi smo u dobrim odnosima. Ja sam mu, inače, rekao o tim stihovima nekada, objasnio sam mu ih davno – priznao je pevač za Kurir.

Zanimljivo je da je stihove za ovu pesmu napisao upravo Džinović, a numera je objavljena 1989. na albumu “Ostariću, neću znati” u izdanju Diskotona. Inače, Braja često kritikuje i iznosi svoje stavove o estradnim temama i ličnostima, zbog čega je dobio epitet osobe bez dlake na jeziku. Ali, poslednjih godina se povukao iz medijskog života, pa svoje kritike isključivo piše na društvenim mrežama.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike