"Ozbiljna društvena odgovornost svih nas!": Jelena Karleuša primila vakcinu protiv korone (FOTO, VIDEO)

06.05.2021

07:51 >> 11:59

0

Pevačica je stigla u TC Ušće, gde je primila cepivo na novom punktu gde će i drugi građani moći da se prijave i dobiju zaštitu od virusa

"Ozbiljna društvena odgovornost svih nas!": Jelena Karleuša primila vakcinu protiv korone (FOTO, VIDEO)
Copyright 24sedam/ Goran Sivački

Jelena Karleuša primila je jutros u 9 sati vakcinu protiv koronavirusa u TC “Ušće”, kako je juče i najavila da će uraditi.

Pevačica je na mesto za imunizaciju stigla među prvima i gotovo otvorila punkt gde će i ostali građani ubuduće moći da potraže zaštitu od kovida-19. Karleuša je odlučila da primi “Fajzerovu” vakcinu.

Gužva koja se oko nje stvorila u tržnom centru, nije omela prolaznike da isprate spektakl koji je pevačica napravila samim dolaskom, ali ni njen šik stajling. Jelena je obukla belu haljinu sa zlatnim detaljima.

24sedam/ Goran Sivački

Kada je završila šta je imala, pevačica se obratila medijima.

– Nema šta bilo ko da mi se zahvaljuje. Ovo je, smatram, ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene kao javne ličnosti koju prate, mogu reći milioni ljudi, koji se ugledaju na nas. Imam izuzetno poštovanje prema našim zdravstvenim radnicima… Članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote našh sugrađana. Zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost na  najbolji mogući način – rekla je Jelena Kraleuša.

Dodala je da je vakcinacija nije bolela i da jedva čeka da se vrati svom poslu.

24sedam/ Goran Sivački

Na novinarsko pitanje da li će i ona primiti 3.000 dinara, našalila se i rekla da se ona valjda ne razlikuje od ostalih građana Srbije, a vaučer za šoping u “Ušću” koji je dobila jutros, poklonila je nekome od prisutnih.

– Kada se Britni Spirs vakcinisala videli smo da je vakcinacija tog dana skočila za oko 500.000! Mi imamo tu sreću ne samo da kao država imamo vakcinu, za razliku od drugih svetskih država, nego možemo i da biramo. Mene su pitali koju od četiri želim. Ja sam izabrala Fajzer zato što su se moji prijatelji isto izabrali. Smatram da je to pokazatelj naše države i veliki uspeh – istakla je i dodala:

– Ne volim igle, ja sam neko ko se plaši igle, ali stvarno nisam osetila.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Karleuša je navela juče da želi da bude primer drugima, te pozvala građane da isto urade.

– Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID – 19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu. Na ovom mestu svako od vas takođe može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvodjača po ličnom izboru. Vidimo se – napisala je Jelena, poput svetskih zvezda. Takođe je u okviru Instagram priča objavila i snimke na kojima su vakcinu primile Britni Spirs i Maraja Keri.

Takođe, pre dve nedelje kinesku vakcinu protiv korone je primila i Ceca Ražnatović. Pevačica je na imunizaciju otišla na Beogradski sajam, a odmah zatim dala je izjavu za medije da se dobro oseća.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike