Ksenija Knežević progovorila o razvodu roditelja, pa priznala da planira da se uda za trenutnog dečka!

09.12.2020

20:25 >> 19:18

0

Pevačica je pričala o dečku s kojim je pet godina, ali i o ocu i stresnom periodu kada su on i njena majka odlučili da se raziđu

Ksenija Knežević progovorila o razvodu roditelja, pa priznala da planira da se uda za trenutnog dečka!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ksenija Knežević, jedna od članica grupe „Hurricane”, otvoreno je govorila o svojim počecima na estradi, ljubavi i razvodu svojih roditelja, a otkrila je i koliko joj je u karijeri pomoglo to što je ćerka Nenada Kneževića Kneza.

– Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala – rekla je Ksenija za Hit Informer.

Ona je u srećnoj vezi već pet godina i smatra da će se udati baš za tog dečka, ali kaže da im to trenutno nije u planu.

Printscreen Instagram

– Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga – izjavila je pevačica i priznala da je laka na suzama.

– Veoma sam emotivna, često se rasplačem, a najslabija sam na životinje. Takođe i na decu, nepravdu u svetu, tužne filmove, čak i pesme.

ATAImages/Antonio Ahel

Iako se stalno trudila da ne priča o razvodu svojih roditelja, sada je otkrila da se sve to desilo dok je ona bila još u srednoj školi.

– Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše – zaključila je Ksenija.

PROČITAJTE JOŠ:

Anastasija Ražnatović priznala da je imala problem sa samopouzdanjem: Sve mi je smetalo, a bila sam izložena javnosti

Marija Šerifović presrećna: Ljudi, uspeli smo, Minja će dobiti šansu!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Hit Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike