Džejeva ćerka ispisala emotivnu poruku za oca: Došla je ta nedelja zbog koje smo upalili za tobom sveće

09.12.2020

21:35 >> 21:23

0

Marija još ne može da se pomiri sa gubitkom oca, za koga je bila veoma vezana

Džejeva ćerka ispisala emotivnu poruku za oca: Došla je ta nedelja zbog koje smo upalili za tobom sveće
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 57. godini u svom domu na Dorćolu od posledica srčanog udara. Folker je iza sebe ostavio ćerke Anu i Mariju i dva unuka, a biće sahranjen u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Na društvenim mrežama mnogi se i dalje opraštaju od Džeja, najčešće citirajući stihove njegovih pesama, a sada mu je emotivne reči posvetila i ćerka Marija, koja je priznala da joj je veoma teško zbog očevog odlaska jer je bila veoma vezana za njega.

Marija je nastavila da se oglašava na društvenim mrežama posle očeve smrti objavljujući isključivo sadržaje posvećene njemu, a večeras je na stori na Instagramu postavila stihove sastavljene od naziva očevih pesama.

Printscreen Instagram

– Došla je ta nedelja, zbog koje smo upalili sveće za tobom. Danima vetrovi me lome, čak ni fontana Slavija ne radi, ali smo ipak deca sreće – piše u njenom storiju.

Podsetimo, poslednji javni nastup Džej je imao upravo s Marijom, koja je od njega nasledila muzički talenat, kada su pre nešto više od dve nedelje, gostujući u emisiji Balkanskom ulicom”, zajedno otpevali pesmu Slavija”.

PROČITAJTE JOŠ:

Bora Čorba skrhan: Umro Džej, uzimam telefon da javim Miši!

Džej još za života izrazio želju: Neka me sahrane kako nalaže islam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike