Svet ne treba menjati, nego popravljati! Eva Ras otvorila dušu: To čemu učimo mlade je potpuno pogrešno!

07.05.2021

16:47 >> 16:19

0

Glumica naglašava i da ne treba čekati da to uradi niko drugi, do nas samih

Svet ne treba menjati, nego popravljati! Eva Ras otvorila dušu: To čemu učimo mlade je potpuno pogrešno!
Eva Ras - Copyright Eva Ras ,,Grand Magazin" screenshot

Evu Ras posebno nervira kada čuje kako su „mladi lenji”. Ona tvrdi da nisu, jer kada ujuru rano ode do prodavnice – nađe se među njima, koji su došli i mnogo pre nje. Takođe, glumica smatra da je pogrešno usađivati im ideju o tome kako „svet treba menjati”. Sve što je potrebno, po njenom mišljenju, je poprvaka.

– Potpuno je pogrešno to čemu učimo mlade. Da bi svet trebalo menjati. Svet bi trebalo popravljati. Svakoga dana. I ne čekati da to neko drugi uradi za nas – priča Eva u emisiji „Kec na jedanaest”, pa nastavlja: Nervira me mnogo i kada čujem da su mladi lenji, jer nisu. Ja rano ustajem i kada uđem u prodavnicu oko mene su sve mladi ljudi. Došli su pre mene.

Inače, Rasova s druge strane tvrdi kako nikada u životu nije srela zlog čoveka.

– Za ovih 80 godina života, ja zaista nisam upoznala zlog čoveka. To ne znači da mislim da su svi divni i dobri i da mi se svi sviđaju. Ali čak i oni koje ne volim su u redu. Samo se meni ne dopadaju. Živimo u vreme kada su intelektualci nikada tupaviji i nikada krvožedniji. Na delu je lov na veštice. I najveća nagrada mi je što sam baš ja vaš sagovornik, a ne ti vajni intelektualci koji mnogo pričaju, a ništa ne kažu – izjavila je glumica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike