Žene više misle o venčanici, nego za koga će se udati! Goca Tržan o braku i razvodu: Posle, deca nose teret pogrešnog izbora!

08.05.2021

18:59

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica smatra da rastanak bračnih partnera najmlađima stvara najveći stres

Žene više misle o venčanici, nego za koga će se udati! Goca Tržan o braku i razvodu: Posle, deca nose teret pogrešnog izbora!
Goca Tržan ATAImages/Antonio Ahel

Goca Tržan, govoreći o zajedničkom životu partnera, braku, te razvodu, istakla je kako smatra da mališani „tu izvuku deblji kraj”. Kao neko ko iz prvog braka ima naslednicu, objasnila je zatim kako je ipak izbegla taj šok, odnosno kako se njena ćerka Lena snašla pošto je poznata majka uplovila u novu romansu.

– Sva deca koja su deca razvedenih roditelja imaju teret na leđima, koji smo im mi dali. Mi smo im pogrešnim izborom stavili teret, koji moraju da nose celog života. Žene više razmišljaju u venčanici nego za koga će se udati – počela je Goca u „Magazinu In”, pa nastavila: Mi (ona i Raša Novaković) kad smo se upoznali, ja sam se sveže razvela. Moja ćerka je imala četiri, pet godina. Mislila sam da je neprimereno da je upoznam sa njim. Korak po korak, mi smo došli do toga da je Lena pozvala njega da dođe da živi sa nama! Sve postepeno mora da se radi. Strašan je stres za desu da se vezuju i „odvezuju” od njega – zaključila je pevačica.

Goca Tržan i Raša Novaković ,,Magazin In” screenshot

PRočitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti