Naoružale se samopuzdanjem i osmehom! Članice grupe „Hurricane” otputovale u Roterdam: Na aerodromu napravile pravu pometnju

09.05.2021

09:51 >> 10:27

0

Autor: D. Božović

Sanja, Ivana i Ksenija spakovale su po jedan kofer, a u društvu svojih prijatelja i saradnika ispraćene su na put

Naoružale se samopuzdanjem i osmehom! Članice grupe „Hurricane” otputovale u Roterdam: Na aerodromu napravile pravu pometnju
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Članice grupe „Hurricane”, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, spakovale su sve u jedan kofer i otputovale u Roterdam gde će se održati Evrovizija. Pune euforije i sa osmehom na licu, ove tri atraktivne devojke su se sa delegacijom, koja putuje sa njima, slikale na aerodromu noseći srpsku zastavu u rukama.

Bile su sportski obučene, u uske bele trenerke, a ispoštovale su i propise koje nalaže trenutna epidemiološka situacija, te su nosile i maske.

Ovaj „trio fantastiko”, kako ih mnogi zovu, odnele su pobedu na prošlogodišnjoj „Beoviziji“, ali zbog otkazivanja „Pesme Evrovizije 2020“ nisu se predstavile Evropi sa pesmom „Hasta la vista”, već su snimile novu „Loco Loco”.

Printscreen Instagram/ivana_boom_nikolic

Naše predstavnice će na Evroviziji nastupiti devete po redu u drugoj polufinalnoj večeri, koje se održava 20. maja. Te večeri pored naših devojaka nastušiće još 17 zemalja, a prvi će se sa svojom pesmom predstaviti San Marino, dok će poslednji nastupiti predstavnici Danske.

Podsetimo, samo dan pred odlazak u Roterdam, članice grupe „Hurricane” podelile su svoje impresije za 24sedam.

– Iskrene da budemo nemamo amajlije (smeh). Vredno smo radile i jedva čekamo da pokažemo publici sve što smo pripremile – poručuju one, priznajući da su koferi već spremni.

– Nosi svaka po jedan kofer. Ali imamo stilistkinju koja nosi još duplo za nas (smeh), tako da ima puno garderobe svakako – nasmejale su se članice Hurricane, a onda smo im poželeli uspeh, sreću i dobar provod.

Inače, muziku za ovogodišnju takmičarsku numeru „Loco Loco” pisao je Nemanja Antonić, dok je tekst napisala članica grupe Hurricane Sanja Vučić. Aranžman je, zajedno sa Nemanjom Antonićem, radio Darko Dimitrov.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike