Ajde da te podignem da zakucaš?! Urnebesni košarkaški meč Pekovića i Đanija: Ala te je krenulo! (FOTO)

11.05.2021

14:34

0

Folker i slavni košarkaš dobro su se zabavi u dvorištu, gde su naizmenično ubacivali loptu u koš

Ajde da te podignem da zakucaš?! Urnebesni košarkaški meč Pekovića i Đanija: Ala te je krenulo! (FOTO)
Copyright MN Press/ATA Images/ Antonio Ahel

Radiša Trajković Đani očekivano je izgubio u basketu od košarkaša Nikole Pekovića, s kojim se dobro zabavio verovatno na Zlatiboru.

Folker, koji i sam često ističe da je nizak, bacao je na koš loptu sa slavnim košarkašem koji je visok čak 2,11 metara. To da je Đani svaki šut za malo ubacio kroz obruč, nasmejalo je i njega samog, pa su se sve vreme obojica imali doskočice. Trajković je dodatno podgrevao meč kada je posle, naravno, svake ubačene lopte Pekovića pitao: “jel sad 2:2?”, a zatim i “3:3”. Folker je ovaj urnebesni video okačio na svom Instagram profilu, a snimak je trajao dokle god Đani nije uspeo da ubaci bar jedanu loptu. U jednom trenutku, Nikola je imao predlog, zbog koga su svi popadali od smeha, jer je pevač očajnički pokušavao da da koš.

Instagram printscreen

– Ala te je krenulo – smejao se Đani posle jednog od Pekovićevih pogodaka, a zatim se nervirao zbog svojih promašaja.

– Pa, da li ću da pogodim?!

– Aj da te podignem da zakucaš – šalio se košarkaš dok su naizmenično zakucavali, ili bar to pokušavali.

Svaki put kada je folker gađao, Nikola je skakao pred mrežu, iako to definitivno nije morao da radi, ali je tako nasmejao svog prijatelja i njihove zajedničke prijatelje koji sve snimali.

Instagram printscreen

– Mreža! Jel ovo bilo bez koske ili… – upitao je Đani naivno.

Osim što je Peković košarkaš sa karijerom, na videu se, takođe, vidi i velika razlika u visini između njih dvojice. Trajković je ranije pričao da nema komplekse zbog svoje visine, ali da je to njegovoj majci smetalo.

Instagram printscreen

– Veći kompleks je imala moja keva nego ja. Nisam imao kompleks. Što je rekla moja keva, kad je trebalo da dobijem prvo dete, “Sine samo da mi unučići ne budu mali kao ti” – rekao je Đani kroz smeh jednom prilikom za Blic.

Podsetimo, bivši košarkaš i predsednik KK Partizan, u oktobru prošle godine bio je u bolnici zbog koronavirusa, a povremeno je bio i na respiratoru. Sudeći prema snimku, nekadašnji as crno-belih i igrač Panatinaikosa i Minesote, sada je dobro. Od ndavno, on je na mestu predsednika Košarkaškog saveza Crne Gore.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike