Ksenija i Ivana odgovorile na komentar Goce Tržan da joj se ne dopada „Loco, loco“: Ne može svakom pesma da se svidi

11.05.2021

20:26 >> 20:28

0

Članice grupe Hurricane smatraju da je pevačicina izjava o njihovoj evrovizijskoj pesmi sasvim korektna i ističu da među njima nakon toga nije bilo neprijat

Ksenija i Ivana odgovorile na komentar Goce Tržan da joj se ne dopada „Loco, loco“: Ne može svakom pesma da se svidi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić otputovale su u nedelju u Roterdam kako bi obavile neophodne pripreme za evrovizijsko takmičenje, a sada prenose prva iskustva sa probe, otkrivaju sitne detalje samog nastupa, ali i priznaju kakvo mišljenje imaju o Goci Tržan, koja je bez ustručavanja izjavila da joj se ne dopada pesma sa kojom će nastuptii na Evroviziji.

Iako su se sve tri vakcinisale pevačice kažu da nisu imale nikakve privilegije, te da nema žurki, kao što je to ranije bivalo.

– Imale smo rigorozne i svakodnevne pripreme, ali smo spremne. Bilo je tu svega. Izgleda da ćemo ove godine na Evroviziji morati da ostanemo u hotelskim sobama i nema žurki na tim delegacionim skupovima. Nažalost, karantin. S obzirom na to da smo se sve tri vakcinisale, nismo dobile nikakve određene privilegije. Nama je bitna samo jedna soba u kojoj možemo zajedno da treniramo – priča Ksenija za „Blic“, a potom je Sanja otkrila neke ključne detalje sa spektakularnog nastupa.

Antonio Ahel/ATAImages.

– Par informacija možemo da otkrijemo. Bićemo same na bini, bez plesača. Imaćemo tri prateća vokala koja će biti iza bine, oni će nam pomagati u tom smislu. Koristićemo obe bine koje nam budu na raspolaganju. Imaćemo i catwalk, biće mnogo igranja i pevanja. Sa onakvom koreografijom i kostimima sasvim je dovoljno da izdominiramo i same na sceni. Nećemo moći da dišemo koliko smo utegnute. Na dan Evrovizije ne smemo ništa da pojedemo, a i nekoliko dana ranije (smeh) – govori Sanja koja se zajedno sa devojkama nada pobedi.

– Zašto da idemo ako se ne nadamo pobedi? Nije presudno, ali želimo prvo mesto. Ova godina je naša – izjavljuju članice grupe „Hurricane“.

Ksenije je tokom intervjua otkrila i kakav odnos imaju sa Tržanovom budući da je ona izjavila da im se njihova pesma „Loco, loco“ ne dopada, kad su je mnogi optužili da je ljubomorna na naše predstavnice.

Goca Tržan Printscreen ,,Balkanskom ulicom”

– Gocu znam privatno otkad sam bila mala. Sve je bilo na mestu što je rekla. Iskreno je odgovorila na naše pitanje. Ne može pesma svakom da se svidi. Treba ljudima vremena da se naviknu na novu numeru „Loco, loco“. Ne postoji nikakav skandal sa Gocom Tržan – poručile su Ksenija i Ivana za pomenuti medij.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike