Palma posetio vidovnjaka: Kada si očajan spreman si da probaš sve!

12.05.2021

12:52 >> 13:14

0

Autor: Marija Mitić

Narodni poslanik verovao je da mu natprirodne sile mogu pomoći, međutim, ubrzo je shvatio da su to budalaštine

Palma posetio vidovnjaka: Kada si očajan spreman si da probaš sve!
Copyright M.T. / ATAImages/Pixabay

Dragan Marković Palma otkrio je da je posetio vidovnjaka, u nadi da će mu otac uz njegovu pomoć ozdraviti od maligne bolesti. Ipak, narodni poslanik brzo je shvatio da su to “budalaštine”.

– Rekli su nam da postoji neki deda u Leskovcu koji pravi čajeve koji leče karcinom. Kada si očajan i želiš  da sačuvaš nečiji život, spreman si da probaš sve. Majka ja smo otišli kod njega, bila je ogromna gužva ispred, više od dvadeset kola. Taj deda nam je rekao da je komšija bacio magiju na nas i da nam je zakopao nešto u pesku ispred kuce. Dao je ocu čaj da pije, a ja sam odmah uklonio pesak i pozvao sam komšiju da se izmirimo. Medutim, to nam ništa nije pomoglo. I tada sam znao da su to budalaštine – rekao je palma za Hit Informer, a potom otkrio da zna način na koji bi mogao da smrša, ali mu “ne pada na pamet”.

– Nikada nisam pio čajeve za mršavljenje. Ja znam kako da smršam. Morao bih da smanjim hranu za 40 odsto, deset dana bi mi bilo teško i onda bih se navikao. Morao bih da treniram tako da se sav oznojim i smršao bih. Višak sam nabacio jer sam pio mnogo sokova. Umeo sam da popijem i sedam-osam litara “koka-kole” dnevno.

B.B./ATAImages

Bez obzira na to što ne pazi na ishranu, Marković redovno trenira, kao i svi njegovi ukućani.

– Kod mene u kući svi treniramo. Majka meri vreme na štoperici, a mi vežbamo. Jedino ne volim da trčim. Bežim samo kada me pojuri kuče –

Palma je potom otkrio i da je obrijao glavu, čim je primetio da ćelavi.

– Kada je bilo moderno, ja sam nosio dugu kosu. I onda je počela da mi opada, i to na sredini glave. Vidao sam proćelave ljude kako teraju dlake sa jedne strane glave na drugu. Ja to nikada nisam hteo. Nisam ništa mazao, nisam išao na tretmane. Oćelavio sam, pa šta!

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike