Zakazala venčanje, pa odustala! Neda je imala želju da se uda: Jedna osoba je presudila da se povuče

12.05.2021

16:59 >> 17:05

0

Ukradenova je priznala da nakon prvog braka nije želela da ulazi u novi kako ne bi narušila ćerkinu sreću

Zakazala venčanje, pa odustala! Neda je imala želju da se uda: Jedna osoba je presudila da se povuče
Copyright Neda Ukaden ATAImages/Antonio Ahel

Nedi Ukraden godine ništa ne mogu. Iako ulazi u osmu deceniju, pevačica izgleda kao devojka, a i dan-danas mnogi muškarci žele njenu ljubav i pažnju. Nakon što se razvela od prvog muža, ona više nije imala želju da se udaje, ali ne krije da je još uvek predmet udvaranja, te da je jednu bračnu ponudu raskinula.

Ukradenova se najpre osvrnula da brak kakav je imala sa preminulim suprugom. Iako je na početku sve cvetalo od ljubavi, kasnije je shvatila da su ipak različiti.

– I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila je, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu – istakla je Neda Ukraden i dodaje:

A.A./ ATAImages

– Pitaju me kako lepo izgledam – pa zato što me niko ne nervira. Bolje da ste bez auta, štikli, i slično nego da ste sa nekim od koga vam je muka, od koga vam se stvara neka kiselina u želucu od koje možete dobiti rak.

Pevačica je priznala da se zbog ćerke nije drugi put udala, iako je zakazala venčanje, jer nije želela da naruši njen mir i sreću, zbog kako kaže, svojih hirova.

– A nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka pa sve drugo. Kad ste sami onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke. Nije samo zbog nje ali to mi je prevagnulo na jezičku. Da ja nju istrgnem iz sredine gde se dobro oseća zbog nekog svog ćefa. To nisam htela ispričala je Neda Ukraden za HRT.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike