Zbog Slobinih mišića nastao haos! Pevača razbesnele kritike, pa uzvratio (FOTO)

12.05.2021

21:38 >> 21:20

0

Radanović sate i sate provodi u teretani kako bi postigao izgled kakav želi, međutim, ovo se njegovim brojnim pratiocima ne dopada

Zbog Slobinih mišića nastao haos! Pevača razbesnele kritike, pa uzvratio (FOTO)
Copyright Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović naporno vežba za ulogu MMA borca, te je prethodnih dana redovno objavljivao snimke iz teretane, gde su u prvom planu isklesani mišići. Mnoge dame padaju na njegov izgled, ali ima i onih koje više vole malo opuštenije momke, bez bicepsa i tricpesa, a zbog Radanovićevih mišića nastala je prava pometnja na Instagramu. Naime, na račun pevačevog izgleda sledile i prozivke na pometnutoj društvenoj mreži, na koje on nije ostao nem.

Sloba je nedavno otputovao u Egipat gde se slikao u kupaćem, a njegovi mišići su i te kako došli do izražaja. Dok su ga jedni hvalili i delili mu komplimente da je „Čovek stena”, bilo je i onih koji smatraju da je pevač preterao sa treninzima i da ne izgleda lepo. Ovaj komentar je zaparao uši pevaču, koji je odmah rešio da se obračuna sa jednom od pratiteljki na Instagramu, ali u svom maniru – pristojno.

– Meni je ovo fuj… da je umereno, pa ok – napisala je jedna od Slobinih pratiteljki, a onda je usledio i pevačev odgovor.

Printscreen Instagram/slobaradnovic

– Baš mi je krivo što tako mislite. Vi ste meni preslatki – odgovorio joj je Sloba.

Mišljenja su kao i uvek bila podeljena, mada je ipak bilo više onih koji su bili saglasni sa ovom gospođom koja mu je poručila da malo odmori od teretane.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike