Đorđe Marjanović, svojevremeno o porodici, parama, kocki: Da se unuka pita, u filmu o meni bi glumio Kijanu Rivs

15.05.2021

18:59 >> 19:02

0

Čuvao je, takođe, na hiljade pisama obožavateljki, a na većinu je i lično uspeo da odgovori...

Đorđe Marjanović, svojevremeno o porodici, parama, kocki: Da se unuka pita, u filmu o meni bi glumio Kijanu Rivs
Copyright ATA Images

Đorđe Marjanović je svojevremeno u razgovoru sa domaćim medijima otkrio kako je jednom uspeo da sav novac za putovanje „stavi na kocku” u Monte Karlu, gde su završila brojna pisma njegovih obožavateljki, pa i ko bi ga igrao na filmu – odgovarajući na „Glorijina” pitanja, izabrao je Kijanua Rivsa, jer je tako smatrala njegova unuka Tea. Inače, porodica mu je bila veliki pokretač, a posebno najmlađi članovi, koji su na dedu bili i te kako ponosni.

Kijanu Rivs Profimedia

– Da, desilo se to davno. Nikada posle toga nisam ušao u kazino, odigrao loto ili sportsku prognozu – počeo je tada Đorđe, pa nastavio o pismima obožavateljki: Imam ih nekoliko desetina hiljada, od kojih najveći broj i dan-danas čuvam. Na većinu sam uspeo čak i lično da odgovorim – istakao je bio on.

Iako sam nije znao kome bi „poverio svoj lik”, verovao je u sud svoje unuke.

– Ne znam koga bih izabrao za svoj lik. Moja unuka Tea smatra da bi jedan od njih trebalo da bude Kijanu Rivs – odgovorio je tada.

Inače, unuci Ana, Tea, Maša i Đorđe su mu bili veliki pokretači u životu

Ovom priliko, otkrio je koliko su oni ponosni na dedu i da li su svesni njegove popularnosti.

– Postoji interesantna priča o tome. Kad su Ana i Tea bile na pripremama u Sankt Peterburgu sa grčkom reprezentacijom, iznenada im se promenio tretman. Razlog je bila fotografija koju su uvek nosile sa sobom, a na kojoj su bili njihovi “babuška i deduška”. Trener ju je video u svlačionici i pitao da li je to zaista Đorđe Marjanović i zašto one nose njegovu sliku. Na odgovor da je to njihov deka, dobile su specijalne privilegije, rad sa najboljim trenerima i koreografima, poznanstva sa zvezdama leda Pluščenkom, Marijom Petrovom, Aleksandrom Tihonovim – ispričao je tada Marjanović.

Podsetimo, Đorđe Marjanović preminuo je od posledica koronavirusa. Poslednjih dana, bio je na respiratoru, dok su se lekari svim silama trudili da ga održe u životu. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike