Dve godine ljubavi s preduzetnikom iz Trstenika! Vanja ne krije radost: Fotografijom pokrenula pravu lavinu komentara!

16.05.2021

13:42 >> 13:44

0

Kada je pevačica svojevremeno angažovala firmu svog sadašnjeg izabranika, sa namerom da preuredi stan, nije ni slutila kakva je sreća tek čeka

Dve godine ljubavi s preduzetnikom iz Trstenika! Vanja ne krije radost: Fotografijom pokrenula pravu lavinu komentara!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vanju Mijatović izabranik Aleksandar, inače preduzetnik iz Trstenika, zaprosio je posle tačno godinu dana veze. Tada, odveo ju je u njen omiljeni grčki restoran, a tokom ručka joj uručio dva poklona – u prvoj kesici bila je narukvica, dok je glavni dar bio verenički prsten. Ona se danas prisetila tog trenutka, te otkrila razlog za slavlje – u pitanju je druga godišnjica njihove velike ljubavi, koja je počela sasvim neočekivano.

– Naše dve godinice – poručila je pevačica na Instagramu, pa pokrenula pravu lavinu komentara, kao i čestitki.

Naime, njih dvoje su se upoznali kada je Vanja angažovala firmu svog sadašnjeg izabranika, sa namerom da preuredi stan.

– Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… I voli nekako posebno – rekla je medijima jednom prilikom, osmehujući se.

– Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da, kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza – pričala je jednom ona za „Alo”, pa nastavila: Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se – otkrila je Mijatovićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike