Trebalo je da se udam za imućnog čoveka: Neda Ukraden otkrila zašto je odustala od venčanja

16.05.2021

20:15 >> 20:10

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica iza sebe ima jedan brak, a kaže da se i tada jedva udala

Trebalo je da se udam za imućnog čoveka: Neda Ukraden otkrila zašto je odustala od venčanja
Copyright Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Neda Ukraden otkrila je u emisiji “Sceniranje” da je imala priliku da se uda za imućnog čoveka iz Australije, međutim, odustala je kada je spoznala neke njegove mane.

– Trebalo je da se udam za jednog imućnog čoveka iz Australije, međutim, kada sam htela da kupim sebi majicu, ja za svoje pare, kad on meni kaže – šta će ti majica, ti već imaš majicu! I ja se mislim, nećeš ti pored mene da budeš. Ta škrtost, ta vrsta uskogrudosti, to ne ide uz mene. Čovek, domaćin, trebalo bi da ima razumevanja za porodicu, da zna šta je dete, šta je fin tanjir, dobro skuvan ručak, da zna šta je osmeh žene, njena građa, da se divi – rekla je Neda, a zatim se osvrnula na svoj jedini brak i uopšte odnose sa muškarcima.

Printscreen KurirTv

– Prvo, imala sam jedan brak i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. To je Jelenin tata i ja sam ceo život održavala dobar odnos sa njim. Ljubav kad prestane ne znači da ja moram da mrzim tog čoveka. I te ljude koje sam volela, nije ih bilo mnogo, nastojala sam te veze maratonski da održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je jasno bilo da će se to ugasiti, ja sam to nekako održavala, ja to ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna – rekla je Neda.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike