Šta kažu kladionice za „Hurricane"? Od večerašnje probe sve zavisi: Devojke broje sitno do nastupa u Roterdamu!

19.05.2021

18:02 >> 19:19

0

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić predstaviće se publici tokom druge polufinalne večeri, u četvrtak, 20. maja

Šta kažu kladionice za „Hurricane"? Od večerašnje probe sve zavisi: Devojke broje sitno do nastupa u Roterdamu!
Copyright Hurricane Profimedia

Iako će se na sceni „evrovizije” naći tek sutra, za devojke iz grupe „Hurricane”, ovogodišnje predstavnice Srbije, nema mnogo odmora – jer će njihov nastup sa glavne probe stručni žiri odgledati već večeras. Kako je sistem glasanja 50 odsto žiri, a drugih 50 publika, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su večeras na pola puta do finala, ukoliko se dopadnu muzičkim znalcima koji o tome odlučuju.

Na stranu što će one zvanično nastpiti sutra veče, 20. maja, kada će publika dati svoj sud, ocene koje budu dobile večeras u velikoj meri će uticati na njihov plasman.

Ako je suditi po tome kako su se već predstavile u Roterdamu (kada je komunikacija sa medijima, delegacijama i organizatorima u pitanju) – čeka ih blistav ulazak u tranutno najpopularniju arenu. To možda nije dovoljno za prolazak u finale, ali je svakako veliki plus. Oni koji su ih do sada pomno pratili, nisu mogli a da ne primete kako „Uraganke tutnje Roterdamom”, glase česti komentari. Evrovizijski fanovi takođe su im naklonjeni, piše dalje „Blic”, a i kladionice iz dana u dan prate i predviđaju pozicije. Kada su naše devojke u pitanju, skoro da nema kvote koja nam ne osigurava prolazak u finale! Čini se da to više nije upitno, ako je verovati tim predviđanjima.

Hurricane Profimedia

Kladionice su, međutim, još uvek oprezne kada je u pitanju konačni plasman, pa se svi nadaju većim kvotama kada prođe drugo polufinale. Za sada, devojkama se predviđa zlatna sredina, a Island će im biti „prvi komšija”, kada je pozicija u pitanju, jer su im kvote u ovom trenutku slične.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike