Bez amajlije do finala! ,,Uraganke" se pred sam nastup oglasile za 24sedam

20.05.2021

14:28 >> 15:24

0

Autor: Marija Mitić

Naše predstavnice uveliko se spremaju za večerašnji nastup, a na spektakularnoj sceni debitovaće pod rednim brojem 9

Bez amajlije do finala! ,,Uraganke" se pred sam nastup oglasile za 24sedam
Copyright Foto: Profimedia

Naše ovogodišnje predstavnice na “Pesmi Evrovizije”, članice grupe “Hurricane“, uveliko se pripremaju za svoj večerašnji debitantski nastup.

Ovom prilikom kontaktirali smo Kseniju Knežević, Sanju Vučić i Ivanu Nikolić i upitali ih kako teku poslednje pripreme.

Foto: Profimedia

– Pripreme teku odlično. Energija je fenomenalna i svi smo u sjajnom raspoloženju. Jedva čekamo večeras nastup –  rekle su nam devojke koje smo potom upitali imaju li neku amajliju, za sreću.

– Amajlije nemamo ali tu je pozitivna energija i misli koje nas pokreću –  kažu nam devojke koje ne kriju uzbuđenje zbog večerašnjeg nastupa na grandioznoj sceni Evrovizije.

Ivana, Ksenija i Sanja su nam otkrile i ko im je favorit, ali i najveća konkurencija, kao i koji plasman očekuju.

– Svi su nam favoriti i svi su nam konkurencija (smeh). Zaista ima sjajnih pesama i takmičara ali nadamo se najboljem, odnosno prolasku u finale – završavaju pevačice.

Foto: Profimedia

Grupa “Hurricane” nastupiće večeras, u drugoj polufinalnoj večeri, pod rednim brojem 9, a glasovi okolnih zemalaja odlučiće o njihovom prolasku u dalje takmičenje.  “Uraganke” će se predstaviti pesmom “Loco, Loco”, za koju je tekst napisala Sanja Vučić, dok je muziku komponovao Nemanja Antonić, kao i aranžman zajedno sa Darkom Dmitrovim.

Uveliko se u Roterdamu, a i širom Evrope sa simpatijama govori o našim predstavnicama, a oni koji su ih do sada pomno pratili, nisu mogli a da ne primete kako „Uraganke tutnje Roterdamom”, glase česti komentari. Evrovizijski fanovi takođe su im naklonjeni, a i kladionice iz dana u dan prate i predviđaju pozicije. Kada su naše devojke u pitanju, skoro da nema kvote koja nam ne osigurava prolazak u finale! Čini se da to više nije upitno, ako je verovati tim predviđanjima. Kladionice su, međutim, još uvek oprezne kada je u pitanju konačni plasman, pa se svi nadaju većim kvotama kada prođe drugo polufinale. Za sada, devojkama se predviđa zlatna sredina

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike