„Uraganke" daleko ispred svih na Jujubu, sa više od milion pregleda! Nazivali ih "bugarskim maturantkinjama", a sada se stanje na Tviteru preokrenulo! (FOTO)

21.05.2021

07:45 >> 07:19

0

Autor: Marija Mitić

Izgleda da niko nije ostao ravnodušan na nastup predstavnica naše zemlje na Evroviziji. Da li nam se to smeši pobeda?

„Uraganke" daleko ispred svih na Jujubu, sa više od milion pregleda! Nazivali ih "bugarskim maturantkinjama", a sada se stanje na Tviteru preokrenulo! (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Naše ovogodišnje predstavnice na “Pesmi Evrovizije”, grupa “Hurricane”, oduvale su sinoć sceni i protutnjale “Evrosongom” kao pravi uragan! Nema ko nije ostao imun na pesmu “Loco, Loco”, sam nastup, energiju i lepotu naših devojaka koje su nastupale pod rednim brojem 9 i plasirale se u finale, koje nas očekuje sutra na prvom kanalu RTS-a od 21 čas.

Pored Srbije, u finalu ovog kultnog evropskog, muzičkog takmičenja, naći će se i Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švajcarska, Grčka i Finska, međutim, svi oni kotiraju se znatno lošije od srpskih izvođača. Naime, ako pogledamo broj pregleda na Jujubu koji imaju izvođači, a što je relevantna činjenica, naše predstavnice imaju ubedljivo najviše  – čak 1.3 miliona pregleda, i to samo u periodu od 10 sati! Ispod Srbije su Grčka sa 523.000 kao i Poljska sa 367.000, što je dosta ali svakako znatno manje od naših “Uraganki”. Ovaj podatak pokazuje koliko su naše Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić zaintrigirale gledaoce “Evrosonga”, te da oni žele da nastup pogledaju još jednom – ili ko zna koliko puta!

Foto: Profimedia

Iako su ih mnogi na društvenim mrežama, a posebno Tviteru, negativno kritikovali, govoreći da izgledaju i kao “bugarske maturantkinje”, te da su obučene jeftino i neukusno, naše “Uraganke” sinoć su dobile samo reči hvale upravo na ovoj, a i svim drugim društvenim mrežama. Više niko nije imao nijedan negativan komentar za naše devojke, već su se samo nizale poruke podrške. Da je svima bilo puno srce noćas, i više je nego jasno.

Printscreen / Twitter

Printscreen / Twitter

Printscreen / Twitter

Printscreen / Twitter

Printscreen / Twitter

A jedan od korisnika tvrdi da je naša pesma u “trendingu” u Španiji.

Printscreen / Twitter

Takođe, Evrovizijska publika nagradila je “Hurricane” najvećim brojem lajkova od svih polufinalista na zvaničnom Tviter nalogu prestižnog muzičkog takmičenja. Ksenija, Ivana i Sanja vode i po broju “fejvova” na zvaničnoj strani “Evrovizije”, što može nagovestiti sam vrh u finalu.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike