Turci otkidaju za „Uragankama"! Još im Ksenija priznala da tamo ima simpatiju: Dolazimo vam kad prođe pandemija!

21.05.2021

20:34 >> 20:03

0

Gumac Džan Jaman zapao joj je za oko, iako je, na žalost mnogih njegovih fanova nežnijeg pola, u srećnoj vezi sa italijanskom sportskom novinarkom Diletom

Turci otkidaju za „Uragankama"! Još im Ksenija priznala da tamo ima simpatiju: Dolazimo vam kad prođe pandemija!
Copyright Hurricane Profimedia

O Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić iz sastava „Hurricane” na piše se samo u regionu, Evropi, već i Turskoj. Naime, atraktivni trio našao se u jednim tamošnjim medijima kao „novi fenomen balkanskog i evropskog muzičkog tržišta”! Takođe, Kneževićeva je u intervjuu za „Günaydın” otkrila i da „ludi za prezgodnim Džanom Jamanom”, koji na žalost njegovih fanova lepšeg pola uživa u ljubavi sa italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom.

– Još nisam imala priliku da odem u Istanbul, ali kada gledam turske serije, zaista mi se dopadaju znamenitosti koje tamo vidim. Želim da posetim Istanbul i čak tamo da upoznam Džana Jamana. Njegovu seriju gledamo u Srbiji. Toliko je lep čovek, ostavila bih sve i otišla bilo gde zbog njega – rekla je Ksenija: Nismo očekivali takav uspeh, ali smo prezadovoljne ovom situacijom. Naš san je da budemo još uspešnije. Cilj nam je da dostignemo svetsku karijeru – dodala je, a i Ivana i Sanja su takođe izjavile kako bi volele da posete Tursku čim situacija bude dozvoljavala.

Hurricane Profimedia

– Naša muzika se dosta sluša i u Turskoj. Volele bismo da jednog dana nastupimo u vašoj zemlji. Posle pandemije, prva zemlja u koju ćemo otputovati biće definitivno Turska – poručile su njih tri.

Podsetimo, devojke su se u drugoj polufinalnoj večeri predstavile publici pa doživele veliki uspeh, zbog kog su sada u prilici da nastupaju i u finalu. Na energičan nastup niko nije ostao imun, a tome u prilog, između ostalog, služi i – sam zvanični profi ovog takmičenja, na kom su se tokom izvođenja numera svih izvođača pojavljivali stihovi pesama i komentari na račun istih.

Tvit inspirisan pesmom „Loco Loco”, u kom je pisalo: „Ram-ba-ba-bam”, brzo je postao najlajkovaniji od svih tokom večeri, dok se komentarima tviteraša iz Srbije, Makedonije, Crne Gore… Skoro pa i ne vidi kraj.

– Hvala svima što ste ovaj tvit učinili najlajkovanijim tokom večeri – oglasili su se organizatori šoua.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike