Kako je Haris Džinović '99. u Štutgartu ostavio ceo restoran bez reči:  Zbog njega smo dobili večeru za džabe!

21.05.2021

21:31 >> 21:15

0

Dok je svirao i pevao internacionalni repertoar, svi su samo u njega gledali i uživali 

Kako je Haris Džinović '99. u Štutgartu ostavio ceo restoran bez reči:  Zbog njega smo dobili večeru za džabe!
Copyright Haris Džinović ATAImages/Anotnio Ahel

Žika Jakšić ispričao jednu anegdotu vezanu za Harisa Džinovića, koji je bio gostujući žiri u poslednjoj emisiji „Nikad nije kasno”. Naime, tokom snimanja albuma 1999, njih dvojica su se našli zajedno u Štutgartu, a kada se snimanje završilo, pevač raskošnog glasa izrazio je želju da celu ekipu odvede u restoran.

– Vodi Haris nas na večeru. Uđemo unutra, sednemo, tu su škampi, vino… Klavir je u uglu prostorije, tu su Nemci, ima sto Nemaca. Čangrljaju nekim tanirićima. U jednom momentu, ustane Haris, sedne za klavir i krene da svira – prisećao se voditelj sa osmehom: U tom trenutku, prestaju svi da čangraju s onim viljuškama i kašikama i okreću se ka njemu. On sam svira i peva internacionalni repertoar. Počinje euforija u lokalu! Zaboravili su da jedu i da piju. Krenule ovacije, Nemice su se muvale oko njega, kao donosile mu tanjire – dodao je Jakšić, pa istakao da im gazda lokala nije dao da plate, kakvu je pevač atmosferu napravio.

– Hoću da vam kažem da Haris može lagano bilo gde da sedne za klavir, da oduševi iz nule i da napravi takvo raspoloženje u lokalu. Na kraju nam je prišao gazda lokala, mi smo tu pojeli i popili čuda, on se zahvaljivao i nije nam dao ništa da platimo, ja to nikada neću da zaboravim – otkrio je on.

Žika Jakšić ATAImages/M. M.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike