Zgrabila ga za kragnu, privukla pa ljubila punih 10 minuta! Hju Grant otvoreno o bizarnom susretu s koleginicom

22.05.2021

08:05 >> 08:34

0

Dru je, tom prilikom, sreo u jednom restoranu, ali nije ni slutio kakav je pozdrav na pomolu

Zgrabila ga za kragnu, privukla pa ljubila punih 10 minuta! Hju Grant otvoreno o bizarnom susretu s koleginicom
Dru Barimor i Hju Grant Profimedia

Dru Barimor i Hju Grant porazgovarali su u okviru njene emisije o slučajnom susretu koji im se jednom desio, kada se glumac na njenu inicijativu ljubio s koleginicom punih deset minuta i naočigled svih. Dru se tada osvrnula i na neverovatnu hemiju koja ih je spajala dok su 2007. radili na projektu „Music and Lyrics”, a očito, za to je postojao i dobar razlog.

Pročitajte još:

Naime, Dru je popila koju više pa – uradila ono što joj je prvo palo na pamet, kada ga je srela. Njih dvoje, inače, nikada nisu izlazili niti je bilo ikakvih naznaka da će biti zajedno, te da isto i žele.

– Mislim da nikad nisam pričala o tome. Kad smo se sreli u „Waverly Inn-u”. Mnogo godina je prošlo od tada. Videla sam te, prišla i umesto da ti se javim, uhvatila sam te za kragnu i privukla i počeli smo da se ljubimo, na moju inicijativu – pričala je Dru.

Grant se na to odmah nasmejao.

– Sećam se toga, da. Bilo je… Bizarno. I ja sam bio prilično pijan, ali sedeo sam sa ljudima koji nisu. Posle tih deset minuta, vratio sam se za sto i, kao, normalno nastavio priču o nekom scenariju. A bio sam ustao da bih ti se javio, mada sumnjam da su oni računali na takvo javljanje. Bili su se baš iznenadili – prisećao se on.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi