Kladionice gore: „Uragankama” nisu dobre prognoze, favorit Sanje Vučić zauzeo prvo mesto

22.05.2021

15:05 >> 14:47

0

Autor: Marija Mitić

Naše predstavnice trenutno su na nezavidnoj 17. poziciji, što svakako nije presudno

Kladionice gore: „Uragankama” nisu dobre prognoze, favorit Sanje Vučić zauzeo prvo mesto
Copyright Hurricane Profimedia

Naše ovogodišnje predstavnice na Evrosongu – Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, koje čine grupu “Hurricane“, večeras će stati na ovu grandioznu scenu i takmičiti se za pobedu. Do finala Evrovizije ima još samo četiri sata, zbog čega kladionice “gore”!

Naime, kvote za Evroviziju su objavljene na zvaničnom sajtu Eurosonga, i veoma su raznolike, dok kladionice najveću šansu za pobedu daju Italiji, za koju je inače Sanja Vučić u više navrata isticala da joj je favorit. Na drugom mestu je Francuska, a zatim Malta, Ukrajina i Švajcarska. Naše “Uraganke”, na osnovu kladioničarskih prognoza, našle su se u “zlatnoj sredini”, tačnije trenutno su na 17. mestu, međutim, ne smemo zaboraviti da ove prognoze vrlo često omanu.

Printscreen Eurovisionworld

Kladioničarkse prognoze nisu merodavne, te su nam šanse još uvek izvesne. Grupa “Hurricane” prikupila je ubedljivo najveći broj pregleda na Jujub platformi, što takođe može biti signal da smo sve bliži prvoj nagradi.

Finale Evrovizije pratite večeras na prvom kanalu RTS, sa početkom u 21 časova, a naše predstavnice nastupiće pod rednim brojem 8.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike