„Zvezde Granda” potpisale devetogodišnji ugovor sa produkcijom: Učesnici otkrili sve uslove

24.05.2021

08:45 >> 09:52

0

Za sada je 12 kandidata otpočelo zvaničnu saradnju sa Grandom, zbog čega ne kriju sreću

„Zvezde Granda” potpisale devetogodišnji ugovor sa produkcijom: Učesnici otkrili sve uslove
Antonio Ahel/ATAImages

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda” polako ali sigurno dolazi do samog finiša. Sinoć je završen šesti krug, kada se od 20 takmičara, samo njih 12 plasiralo u naredni krug, a pridružiće im se još toliko. Do sada se već iskristalisalo ko je pravi talenat i kome od njih će biti pružena prilika da gradi karijeru i potpiše ugovor sa čelnicima Grand produkcije.

Prvih 12 kandidata koji su dobili mogućnost da potpišu ugovor su Slađa Zubčević, Ivana Bogićević, Aleksandra Dabić, Krstinja Todorović, Andrijana Stojanović, Mahir Mulalić, Ivan Rajić, Mite Stoilkov, Ivana Dimkovski, Bojan Pavlović, Martin Ajdarević i Valentina Kuzmanović.

Ivan Rajić odbio je da potpiše ugovor, zbog čega je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja, što je juče saopštio na Instagramu.

Pročitajte još:

Ostali kandidati zvanično su otpočeli saradnju sa Grandom potpisavši ugovor koji ih obavezuje na devet godina saradnje. Dok je nekima od prethodnih “Zvezda Granda” ovo bilo previše, nekima je sasvim odgovaralo, kao i to što produkcijska kuća uzima od zarade 50 procenta prve godine, dok narednih osam uzima 30 procenta svakom izvođaču, od svakog nastupa, o čemu je Saša Popović nedavno govorio u “Jutru”. Takođe, takmičari ne smeju sami sebi određivati cenu, ugovarati nastupe, niti kriti od produkcije da negde nastupaju.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

– Trideset šest takmičara će pred kraj potpisati ugovor sa Grand produkcijom. Svaki ugovor koji je bio od 2004. godine glasi ovako: devet godina je rok trajanja ugovora, novac se prve godine deli 50:50, a ostalih godina se deli 70 odsto za pevača, a 30 odsto za Grand. Ugovor aktiviramo samo onda kada vidimo da neko od kandidata zaista napreduje i kada vidimo da od nekoga možemo da napravimo zvezdu i da mu podignemo cenu. Mi zadržimo 14-16 takmičara u finalu, sa dvoje-troje radimo i dižemo im cenu. To su svi ovi takmičari koji su u međuvremenu kupili i stanove i kola i lepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u Grandu, ali devet godina imaju uvek reklamu u Grandu, imaju najavu za nastupe, imaju emisije, iako Grand od njih nema ništa – rekao je međutim Popović u “Jutru”.

Ovim povodom ekipa 24sedam je sa nekima od kandidata porazgovarala kako bismo čuli njihove impresije, kao i da li su zadovoljni uslovima ugovora.

– Imala sam tu čast i privilegiju da prva potpišem ugovor sa Grand produkcijom u ovoj sezoni. Veliki uspeh za mene, a verujem i za moje kolege je i sam dolazak do četvrtfinala. Ipak je ova sezona mnogo jaka i teško je – počinje priču za naš portal Slađa Zubčević koja nam potom otkriva i da li je zadovoljna članovima ugovora.

– Zadovoljna sam ugovorom, i verujem da ću uz Grand produkciju napraviti itekako dobar posao, uz naravno obostrano zadovoljstvo. Uslovi su idealni za one koji znaju šta žele, i koji su spremni da se bore za svoje snove. Na nama je da radimo i trudimo se, a kao vetar u leđa imamo produkciju i tim stručnih ljudi koji će nas, sigurna sam, usmeriti na pravi put – kaže Slađa i otkriva nam da već ugovara nastupe, kao i koja su njena očekivanja u ovom takmičenju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slađa Zubčević (@sladjazubcevicofficial)

– Što se tiče nastupa, telefoni već zvone, datumi se nude. Kad prođe ovo ludilo sa koronom, idemo “pun gas”. Ne bih o mojim očekivanjima, hrabro idem dalje uz Božiju pomoć, biće kako Bog kaže. Svi mi sebi priželjkujemo najbolje – kaže Slađa, a svoje utiske otkriva i Ivana Dimkovski:

– Presrećna sam zbog potpisisvanja ugovora. Svima nama koji se takmičimo cilj je da postignemo što bolje rezultate i potpišemo ugovor. Ja sam u subotu ušla u top 40. Na poslednjem nastupu mi je bilo prelepo, na sceni je bilo divno, opuštena sam bila. Bilo je i suza radosnica. Očekivanja su velika, potpisivali smo ugovor, a to je još više uticalo na sreću i radost. Prezadovoljna sam svojim nastupom. Svi koji su sada ostali su dobri pevači, svako od nas se izdvaja po nekoj svojoj specifičnoj energiji i harizmi i sa svima zaista imam veoma lep odnos – rekla je Ivana Dimkovski, a potom se osvrnula i na to šta joj je Saša Popović rekao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️Ivana Dimkovski⚜️ (@officialivanaa)

– Bilo je milion poruka saveta podrške. Saša mi je rekao da budem još jača i bolja, da dam sve od sebe. Potajno se nadam finalu, to sve naravno zavisi od mene i još mnogo drugih faktora. A da li razmišljam o pobedi, ne znam šta bih rekla, osim da bih to baš volela – završava ona.

Ivana Bogićević presrećna je zbog zvaničnog početka saradnje sa Grand produkcijom.

– Naravno da sam srećna, ipak smo svi mi tu sa istim ciljem, a to je da budemo deo Granda, ujedno i najbolje produkcijske kuće. Ne očekujem pobedu, niti se tome nadam, naravno to bi bilo lepo, ali mislim da neko drugi to zaslužuje – kaže nam Ivana i potom sa nama deli utiske sa poslednje emisije, koja je bila u subotu, 22. maja.

– Dobri su utisci, što se tiče mene i moje porodice, e sad… Publika je malo i šokirana i iznenađena pogotovo zbog peha sa haljinom koji mi se desio u drugoj pesmi ali Bože moj, viša sila. Ima tu i lepih i loših komentara povodom mog nastupa, ali sve je to tako treba da bude, bila bih luda kad bi očekivala da se svima dopadnem – kaže Ivana za 24sedam i otkriva da li je zadovoljna uslovima ugovora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Bogićević (@ivanabogicevic_)

– Što se tiče ugovora, samo ću vam reći da su uslovi i obaveze sasvim korektni. Naravno da sam uzbuđena, krug se sve vise sužava, odgovornosti su veće, tako da samim tim i uzbuđenje raste – kaže Ivana i kroz smeh za kraj dodaje da se već sprema za naredni krug, odnosno polufinale.

– Ja se spremam jos od snimanja sinoćne emisije, spremam se čak i kad spavam.

Ovim povodom upitali smo i Martina Ajdarevića da li mu se dopada ugovor koji je potpisao sa jednom od naših najvećih producentskih kuća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Martin Ajdarevic (@martin_ajdarevic_official)

– Naravno da mi je drago što sam potpisao ugovor. O njemu se u javnosti već sve zna. I želeo sam da potpišem ugovor, znači mi zbog reklame, zbog toga što ću verovatno imati menadžera koji će da vodi moju karijeru. Grand nalazi svirke i veća nam je cena. Bar se nadam da će biti tako, a kada se završi ovo takmičenje, tek onda sledi još veće takmičenje – treba objaviti pesmu, treba se izdvojiti. Meni su odlični uslovi i odgovaraju mi. Ipak je to Grand, to je ozbiljna priča i nadam se da će sve biti dobro – kaže pevač raskošniih vokalnih sposobnosti pa dodaje da je zadovoljan svojim poslednjim nastupom.

– Zadovoljan sam nastupom, dao sam sve od sebe. Marija Šerifović mi je kao mentor bila velika podrška i hvala joj na tome. Sada “grizemo” još jače! Sebe ne vidim u finalu, a ni kao pobednika jer ima mnogo dobrih kandidata. Neka najbolji pobedi, neka narod odluči. Mada, ni to nije presudno za uspeh – kaže Martin.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti