Mirka Vasiljević trudna po četvrti put? Glumica i fudbaler se vraćaju iz Ljubljane za Beograd

24.05.2021

21:49

0

Par je, inače, već neko vreme priželjkivao proširenje porodice...

Mirka Vasiljević trudna po četvrti put? Glumica i fudbaler se vraćaju iz Ljubljane za Beograd
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić navodno su na korak do ispunjenja velike želje – glumica je nedavno istakla kako bi svakako volela da se još jednom ostvari u ulozi majke, a prema pisanju „Kurira”, prenose mediji – sada je u petom mesecu trudnoće. Prema daljim navodima, paru je u planu povratak iz Ljubljane u Beograd, a lepe vesti su za sada podelili samo sa porodicom.

Mirka, kao i Vujadin koji je za Ljubljanu trenutno poslovno vezan, nisu bili slobodni za komentar po pitanju navoda o četvrtoj trudnoći glumice. Par, inače, ima sinove Andreja i Mihajla, kao i ćerku Adrijanu, a Savić se uskoro vraća u srpsku prestonicu jer počinje fudbalska pauza, dok će glumica i u narednom periodu raditi.

– Jako mi drago što je bilo dosta prinova, to mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Kako sada naše najmlađe dete ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete – istakla je Mirka za pomenuti list, pa nastavila: Kada bi moglo da se bira, volela bih da to bude devojčica, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre koje je primorana da radi da bi bila deo tima sa dva brata (smeh). Da tu bude 2:2. I da bude dečak, neće mi biti strano. I deca bi se obradovala i oni uživali bi oko bebe. Ne bih se nikako protivila da dobijemo još jednog člana naše porodice – zaključila je bila Vasiljevićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike