Pink je mnogo patila zbog Bona Džovija: Tek sad ti opraštam, ali srce si mi slomio! (FOTO)

24.05.2021

07:46 >> 22:52

0

Kad joj je uručio prestižnu nagradu, tokom govora - otkrila je naočigled milionskog auditorijuma koliko joj je teško palo njegovo venčanje s Doroteom Harli

Pink je mnogo patila zbog Bona Džovija: Tek sad ti opraštam, ali srce si mi slomio! (FOTO)
Copyright Pink Profimedia

Čuveni Džon Bon Džovi uručio je koleginici Pink prestižnu nagradu u okviru „Billboard Music Awards” ceremonije, a ona je umesto govora – za čitav svet imala priznanje. Pevačica se sa osmehom na licu osvrnula na period kada je bila opčinjena rokerom, pa otkrila kako joj je slomio srce kad se oženio.

Pročitajte još:

– Bio sam oduševljen već prvi put kad sam je poslušao. Imala je sve – talenat, energiju, poruku u pesmi i bila je i te kako prisutna na sceni. Takvi su samo velikani – predstavljao ju je on, pa se i sam osvrnuo na priču koja je mnoge zatekla.

– Drugi put sam tako „zinuo” kad smo se upoznali, kad je imala oko 22 godine. Rekla mi je da sam joj se sviđao kad joj je bilo oko sedam i da sam joj slomio srce jer sam se bio oženio… Bilo mi je nekako krivo pa sam joj poslao ogroman buket cveća i moje kožne pantalone sa porukom kako „sad konačno može da se uvuče u njih” – ispričao je, na šta se Pink nadovezala.

– Imala sam osam godina, u stvari. Pocepala sam njegov poster i umesto njega nalepila Bahov na zid. Bilo mi je drago što je pronašao ljubav svog života, ali srce mi je slomio. Nedelju dana nisam htela da izađem iz sobe (smeh). Sve ovo prihvatam kao izvinjenje. Prihvatam – dodala je.

Pink i Džon Bon Džovi Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike