Prva fotografija Eliota Pejdža kao muškarca: Ponosno pokazao veliku promenu i poslao snažnu poruku

25.05.2021

14:13 >> 18:03

0

Autor: Marija Mitić

Glumac je otpočeo proces tranzicije, a rezultatima se pohvalio na Instagramu

Prva fotografija Eliota Pejdža kao muškarca: Ponosno pokazao veliku promenu i poslao snažnu poruku
Copyright Foto: Profimedia

Glumica Elen Pejdž priznala je u decembru prošle godine da je transrodna osoba, a svoju transformaciju u suprotni pol ponosno je pokazala danas na Instagramu.

Nakon hormonske terapije i uklanjanja grudi, Elen, a sada Eliot, je danas ponosno pozirao bez majice, i uputio važnu poruku pratiocima.

“Volim što sam trans i kvir osoba. Svi trans ljudi koji se suočavaju sa vređanjem, ugnjetavanjem i maltretiranjem moraju da znaju da vas ja volim i da vas vidim. Uradiću sve što je u mojoj moći da svet postane bolje mesto za život”, rekao je Eliot.

Podsetimo, glumac Eliot Pejdž se proslavio ulogom u flimu “Hard Candy” 2005. godine, da bi potom, na velikom platnu stao rame uz rame sa Leonardom Dikapriom na filmu “Inception”. Takođe svetsku slavu stekao je kao Elen Pejdž u filmovima „Džuno“ i „Početak“, kao i u serijalu „Iks ljudi“. Glumac je 2014. godine priznao da je homoseksualnog opredeljenja, a tokom prošle godine i da je transrodna osoba, nakon čega je otpočeo proces tranzicije.

„Hoću da podelim sa vama da sam trans, moje ime je Eliot i muško sam. Imam mnogo sreće što sam u situaciji da ovo pišem i srećan sam što sam ovde i što sam stigao dovde u svom životu. Beskrajno sam zahvalan svim neverovatnim ljudima koji su me podržali na ovom putu. Ne mogu vam opisati koliko je oslobađajuće to što se dovoljno volim da budem to što stvarno jesam“, napisao je Eliot, koji je promenio ime i na svom nalogu na Tviteru.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike