Mirka Vasiljević presrećna: Otkriven pol bebe!

26.05.2021

11:32 >> 15:03

0

Glumica i fudbaler će doći u Srbiju iz Ljubljane kada se završi školska godina njihove ćerke, kaže za 24sedam Marina Rajević Savić

Mirka Vasiljević presrećna: Otkriven pol bebe!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Vest o četvrtoj trudnoći Mirke Vasiljević eksplodirala je u medijima, koji prenose da su glumica i njen suprug Vujadin Savić saznali pol bebe.

Vasiljevićeva je u petom mesecu trudnoće, a ove godine ponosni roditelji očekuju još jednu devojčicu, tako da će imati dve ćerke i dva sina.

S obzirom na to da par još nije javno govorio o ovoj temi, kontaktirali smo Vujadunovu majku i novinarku, koja nije ni potvrdila, ali ni demantovala navode o prinovi.

M. M./ATAImages

– Ne znam ja ništa dok ne dođu, to morate njih da pitate. Ne bih da govorim u njihovo ime. Oni su u Ljubljani, moja unuka ide u školu – rekla je Marina kratko za 24sedam.

Kako mediji prenose, Mirka je oduševljena što će njihova porodica brojiti dva dečaka i dve devojčice.

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, glumica i fudbaler imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerku Adrijanu.

– Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim – rekla je glumica nedavno na temu proširenja porodice.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike